• Muhabbet
  • Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿

missleyn07 aa patavatsıza bak sen. Ne iyi olmuş bozduğunuz 🤭 dua edeyim güzel dilekte bulunayım derken patavatsizlik etmiş 😂

Redrouge bunu genelde belli bir yaşın üstündeki insanlar yapıyor muhtemelen kendi topraklarından biri olursa sahip çıkıyorlar hemşehrim diye 😂😂

Yasak_elma geçen gün sağlık ocağına gitmiştim bir kadın geldi yanıma nereli olduğumu sordu cevap verdim, ben de suraliyim diyip göz devirdi😂😂 belli bir yaşın üstündeki insanlar soruyor bunu daha çok ve muhtemelen kendi topraklarından biri çıkınca hemşehrim diye sahipleniyorlar😂😂

Polyannacilik hii en nefret ettiğim. Bir de şey var hamile birine cinsiyeti sorarlar kız olacak diyince olsun 2. Erkek olur diye teselli etmeleri var 😬 gerçekten tam kıvılcım cikartmalik insanlar 😂😂

incilikaftan ayy böyle dedin ya vallahi sormam kimseye lens mens 😂😂 bazen cam gibi masmavi gözlü olanlar denk geliyor çok arada kalıyorum napıyım 😂😂

Lavinia_ haha çok iyi 😂 en iyisi böyle ters yapmak onlar o soruları sorarken utanmıyorlarsa biz de cevabını verirken utanmayalım😂😂

Papatyagelin01 ayy gereksize bak seeen. Hadi seninki çok aliyor diyelim napacakk kocasını mi darlayacak bak o şu kadar maaş alıyormuş diye 😶 çok daha yüksek bir rakam söyleseydiniz de içi içini yeseydi 😂😂

Yeni tanisilan birine sorulan kişisel sorularin hepsi saçma geliyor bana. Amac tanismak degil meraktan bilgi toplamak gibi. İtici 😂

Deleted10 hih sorunu ne kadar güzel özetlediniz 👏🏻 o kadar haklısınız ki gerçekten. Ben bu yüzden etrafımda yeni tanıştığım kişiler tarafindan itici itemi yerim hic konuşmuyorsun bak biz konu acilsin diye sorular soruyoruz diye ama napiyim ben merak etmiyorum 🤦‍♀️😂 aslında doğrusunu ben yapıyorum ama işte

MonaaRosaa aynen 😂 geçen bizim işyerine yaşlı bir amca geldi arkadaş ile bana memleketimizi sordu. Ben söyledim neresinden falan diye bı muhabbet tutturdu arkadaşa sordu aldığı cevaba he olsun yavrum olsun iyi insan olsun dedi napacagimizi şaşırdık o an 😂