• Sağlık
  • Hormon testnde tiroit değerlerin yüksek çıkması

Nietzsche öncelikle geçmiş olsun canım. Bende normalde böyle bir sorun yoktu . 2. Kürtaj sonrası elim titriyordu sürekli kalp çarpıntısı bide sol göğSüm ağrıyordu psikolojik zannettim sonra çocuk düşündüm 6 ay sonrasında tekrar yumurtlama günü değerlendirdim olmadı hormon testinde farkettim hiperi inşallah düzelir

Azraaz gebelik için 2 2.5 olması gereklidir bende hipotiroidi var sabahları şimdilik 25 mg levotiron içiyorum hamilelegimde 3 gun 75 4 gün 100 mg olanlardan içiyordum ancak böyle düzenli kaliyordu

Azraaz canım benim 5,70 di 50lik 25lik 50lik olarak 6 aya yakın sadece ilaç tedavisiyle 1.60 a indik artık gebelik olabilir dedi doktorum ama benim için farklı bir tedavi devam ediyoruz. Demek istediğim ilaçla düşüyor

Azraaz canım geçmiş olsun ,bende de deli gibi titreme vardı ,tüm vucudum titriyordu,ama geçti eser kalmadı. Şuan tedavi görmüyorum. İnşallah senin de geçicidir

Azraaz teşekkürler. Benim tsh yüksek çıkıyordu siz Bi dahiliyeye görünün ona göre ilaca başlarsınız zaten şimdi bizimki tam tersi olabilir. Sizinki çok düşük galiba hipertirodi olmalı normale çekmek için ilaç içmeniz gerekebilir size de geçmiş olsun 🌼

Azraaz ben yaşadım canım hap verdi doktor günlük kullanmam için 3. Aydı hamile kaldım halen devam hala sanırım ömür boyu kullanmak gerekecek tabi değer normal olursa bıraktırıyormuş doktor teyzem bıraktı 3 sene evvel

Azraaz kürtajla alakası olduğunu sanmıyorum,ben hiç kürtaj veya düşük yaşamadım ama 19 yaşımdan beri var. benimki kalıtsal olarak var, annemde anneannemde büyük babannemde vs . Bu sadece bir bezin çalışmamasından kaynaklı hormon üretememe durumu. Çok insanın başına geliyor. Çok basit küçücük bir hormonel hapla çözümü var. Teşhis esilip ilaç kullanıldıktan sonra hiç korkacak bişi değil