Hassassbirisi Bizim de ilk iliskimiz nişanlıyken oldu. Kendi evimizde 🤣 Evlenmeyi bekleyemedik valla sevis sevis nereye kadar bi gün dayanamadim icime girmeni istiyorum dedim onun da zaten canına minnet ama benim aşırı cok kanamam olmuştu evimiz bomboştu yerde bitek siyah bordo renkli halı vardı perdeler de takılıydı. Allah’tan halinin rengi koyuydu da bisey anlaşılmadı🤣
Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈
Yokdahanelerrr valla aynen ben de. Ama bi taraftan da üzülüyorum nişanlıyken de adamın ne olduğu belliymiş neden evlendin ki @Ozge49595
Annesivekizi valla nisanlıyken bi pok olmadıkları belliydi yüzük atma imkanım olsaydı atardım
Yokdahanelerrr aynı o kadın valla beni tek yansıtan hep gülünüz insallah
Escobar Bendee gerçekten ne zaman geçer diye bekliyorum, 2 günde 1 oluyor 3 günü bulmuyor doymadık doyamıyoruuz😂
Hooorrtttt demek isterdim bu posta ama yeniymiş shhshshsheh 😂😂😂😂😂😂
Hassassbirisi aynen öyle aşko ama oraya vereceğim parayla gider gecelik alırım evde giyer evde yaparım😂😂😂
Hassassbirisi esimden önceki sevgililerimde cok ileri duzey olmasa da biseyler yasamisligim vardı snra esimle tanistik. Ama birbirimizin geçmisini hiç sorgulamadık sevmez o böyle şeyleeri biraz iliskimiz ilerledikten snra arabada opüsüp elleşmistik oral falanda olmamisti elimle oynarken bosalmisti. Snra adam sustu hic konusmadi kendimi cok kotü hissettim halbuki ben biseyler yapmak için bi ısik yakmamistim 😂 eve birakirken beni bidaha böyle şeyler yapmayalim ben kendimi kotü hissettim günaha girmiş gibi oldum dedi o an şok olmuştum cok utanmistim. Daha snrasinda oturup konusmustuk megerse adam daha önce hiç bi kızla öpüşmemiş bile. Evlenene kadar da hic daha ilerisi olmadı evlendikten snrada öylemi olucak böylemi olucak nasıl gircek derken yaptik bi sekilde 😂
Konular konular 😅 tek değilmişim meğer 🤪🙈 nişanlılık zamanlarımızda bizde yedik bir kaç hurma. Şimdi özlüyorum o günleri 🙈 bizim ki uzak mesafe olduğu için ben Almanya o Türkiye deydi. Ama nikahımız vardı, yani resmen evliydik işlemler için. Şimdi 2 çocuktan sonra rahat hareket edemiyoruz bile 😒
Hassassbirisi ya biz çok saf yada masummuşuz ben evlenmeden olmaz diyenlerdendim eşimde saygı duydu evlenince yaptım böyle şeyleri hala heyecanımız var
1232222 ne alaka? 🤦♀️
mavi_naz1 Benim nikahım vardı resmi+dini
Hassassbirisi açıklama yapmak zorunda değilsiniz iyi yapmışsınız