• +18
  • Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈

Escobar Ay tam bunu yazacaktım ama evlendik bi nane yok 😂😂😂

Hassassbirisi

Biz mi beceriksizdik acaba
    Ben sabah 9 aksam 6 calısırdım esimle vardiyemiz hiç uyumazdı bulusuncada kafeye giderdik ama Bi kere hiç unutmuyorum davetiyeleri vermek için annesigile gittik zile bas bas kimse yok sonra esime anahtar varsa ac bırak dedim yok dedi annesini aradık dogalgaz göstergesinin orda anahtar sen gelirsin diye koydum demiş esim aldı actı kapıyı içeri davet etti nişanlıyım diye az daha rahat davranıp girdim ilk sevgilimdi ne biliyim ne olcagını bıraktık davetiyeyi bişeyler yiyelim mi dedi mutfakta hazırlamak için ugrastık tabi kolay ne olur o an makarna salata vs sonrasında sarılmaya öpmeye calsııyor ben kedi kaçmaya ugrasıyorum bide ses gelmesin mi evde abisi varmıs odada uyuyomus güvenlikti o zaman işi bitmiş gelmiş duydu mu bizi duymadı mı bilmiyorum baya utanmıstım sonra töbe ettim zaten 😂😂😂

Eşimle birlikte bi gün sinemada en arka koltukta o kadar kudurduk ki ertesi gün annesi işe gittiğinde beni eve kahvaltıya çâğırmıştı menemen yapmış patates bile kızartmıştı bana 🙊 Sonra olanlar oldu tabii
    Sonrası ankara da günlük kiralık rezidans lar sagolsun 3 4 güne bir oradaydık 🙈

Hassassbirisi 8 senedir evliyim ama 10 seneyi doldurmadan yapsam iyidir. Sende bebegi büyütünce yaparsın 😊

Hassassbirisi sevgiliyken birlikte olduk eşim Turkcell de çalışıyordu ben dükkana giderdim müdür diye rahattım odasına çıkar orda işi hallederdik😂 arabada, otelde, onların evinde (kaynanam yokken), kaynımın evinde (yine kimse yokken), sinemada çok yaptık o işi🤭 bazen çocuğu bırakalım annene otele gidip kalalım o günleri özledim diyor ama ben yanaşmıyorum😂 evimiz varken neden diyorum vazgeçiyor😂😂 ama gerçekten o günleri özlüyorum keşke sevgili kalsaydık🥲🚬

Leyliiiiiii benimde bekar eviydi ayda bir gelirdi eve girer girmez yorgan altında sürtünür yalaşırdık gidene kadar günlerce sevişirdik 🙈

Hassassbirisi 3 yıl nişanlı kaldık aklınıza gelecek heryerde yapmışızdır 😂 şimdi düşünüyorm ne Cesaret varmıştı ya 😂 eşimin yemin töreninden dönerken restorantta tuvalete gittim arkamdan gelmiş tuvaletyte yapmıştık ennn heyecanlisi o olmuştu 😂 bikere annemgille gelmiştik kaynanamgile biseyi bahane etti dışarı çıkardı kömürlüge götürdü orda da yapmıştık 😂😂 benimki hala azgın ama bende gram istek yok çözemiyorum şuan bebegim durmuyo 10 boşluk bulsam koşa koşa banyoya yada tuvalete gidiyorum 😂

Lagerthaaa o zaman iyi ki yaşamışsınız o zaman 🤣 bizde şimdi bebişten fırsat bulacaz da o fırsatta kendimi iyi hissedecem de öyle bebek öncesi regl hariç her gün yapıyorduk banyo yapmaktan bıktıydım 🤣

Hassassbirisi nişanlıyorum bize gelirdi, bizim evde öpülecek veya elleşerek sevişirdik. Evlenmeden bir gün önce de evi son kez dizelim diye evimize gittik direk seviştik ve bakirelik o gün sona erdi. 😂