Rouge Evet çimdi den başla nerdeyse 4,5 seansa geliyor zaten yazın belki tatile gittiniz rahat olursun en azından

Rouge benimde hamilelikten dolayı karnım baya çatladı baya da yağlar kullanmama rağmen resmen harita gibi inşallah geçer susam yağını çatlayan bölgelere sürsem faydası olur mu acaba tavsiyen için cokkk tesekurler 😘🥰❤️🎈

Rouge inşallah canım benim ❤️🥰 muhakkak sonuçları bana yaz merak ederim

Elifimmm ben teşekkür ederim ❤️🥰yani tek basına hicbir sey etki etmez ama çatlaklar için nem daha onemli sonucta. kuru yer daha cok catlar .birde masajla desteklersen diger seylerle de birlikte gecebilir. benim fazla hızlı kilo alıp vermekten olmustu gecti sükür ama bir tek susam yagıyla degil tabiki 🙏

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Rouge Merhaba önerinizi deneyeceğim bunun için teşekkür ederim 🌸 afedersiniz kalçada sivilce çıkıyor bazen ve izi kalıyor delinmiş gibi duruyor sanki bunun için tavsiyeniz varmı acaba susam yağı onun içinde faydalı olur mu ?

Rouge peki herhangi bi marka olurmu yani internet ortamında yüzlerce marka var ☺️

Ucan1 bende teşekkür ederim 🤗🌸eger kalcada sivilce varsa susam yagını oraya onermem çünkü gözeneklerini tıkayabilir. ama bunun yerine cay agacı yagı oneririm sırttaki sivilcelere de iyi geliyor. cünkü antibakteriyel bir yag .ve geçtikten sonra kalcana da kuru fırca yapabilirsin ölü deriyi atar zamanla o lekelerin de gidebilir ki cay agacının bunda da bir etkisi var .eger sivilce böyle doluysa yada beyazsa iltihaplıysa fırçayla yayılabilir daha kötü olabilir öyleyse gecmeden fırca yapma .ama kücük pütür pütür içi dolu olanlardan degilse yapabilirsin. birde not olarak cay agacı yagı serinletici bir yag soguk bir etki yapıyor bilgine.son olarak da dogru camasır kullanımı cok onemli yoksa bu kadar uğraş bosa gidebilir 🙏🌸

Minnakkk yani onemli su acıdan onemli fırcanın kılları dökülmemeli .ben rossmanndan almıştım ilk baslarda iki üc döküldü ama cok az o da normal sayılabilir şekildeydi sonrada hic dokulmedi .uzun zamandır kullanıyorum hala bisey olmadı o kadar sık kullanmama ragmen .ama bilmiyorum şimdi degişmiş olabilir tipi yenilenmiş cünkü

Rouge İltihaplı sivilce değil çok şükür. Genelde regl dönemlerinde oluyor malesef 😌Hem fırçayı hemde çay ağacı yağını deneyecegim bilgilendirdiginiz çok teşekkür ederim ☺️🌸

Rouge inşallah 😇 iyileştim diye paylaşırım tek korkum tekrar etmesi genetik bizde ya 🤦🏻‍♀️ çok sağol düşünmen yeter 🖤

Rouge
                Çatlak için kakao yağına başladım.Henüz bir sonuç alamadım.Kakao yağına devammı etsem bilmiyorum.Susam yağı çatlaklar için faydalıysa onada geçebilirim?

Cikolatalipankekk benimki rossmanndan dı ama uzun zaman önce almıştım. genelde eda taspınar öneriliyor trendyolda indirimde suan .watsons da da bir marka var 45 e inmiş fiyatı onada bakabilirsin ben kullanmadım ama fırça yani cok öyle bisey degil kılları dokulmesin yeter .o da yine sizi goturur uzun bir süre .cok para vermeye gerek yok uygun fiyatlı olsun

Mavili_ selülit için ,8 damla biberiye 15 damla kekik 4 tatlı kasıgı susam yagı 4 cay kasıgı portakal yagı karıstır bacagına sür strec film sar .ben bazen de hardal,acı biber,at kestanesi,sarmasık ,sardunya,ardıc biberiye yagı karıstırıyorum iki tarif de etkili bunlar yakıcı yağlar .sonra strec film sar kalsın kalabildigi kadar cıkardıgında terlemiş gibi olcak sıcacık. onu iyice yedir yukardan asagı masaj yap etkisini goruceksin .birde bir krem var ismi kräuterhof selülit için trendyolda var sanırım o da cok iyi.ama hicbir yag yada krem tek basına yeterli degil ugras gerektiyor ve devamlı düzenli kullanım .. .

Ddimassh susam yagı direk catlakla ilgilenen bir yag degil ama biz yıllardır kullandıgımız için düzenli onu sevdik .kakao yagına devam et elinde ne varsa .olay nem .birde biraz uğraşla gozle gorulmicek duruma gelebiliyor catlaklar .benimkiler gecti ama sadece susam yagıyla degil asla öyle bisey demem cok sey yaptım