AhChenUzumluKekim kitap yazar gibi dicem de kendini mi anlatiyorsun ne anlatiyorsun bro
TAKİP
AhChenUzumluKekim şu saatte tek nefeste okumam dışında sorun yok 😱🙈 devamını bekliyoruz 👍👍 ayyy bı güzel oldu heee kitap okur gibi sürükleyici ama ulaşılamaz falan
AhChenUzumluKekim birde başlamadan belirt bence 3. Vs diye
AhChenUzumluKekim devamı gelsin cok beğendim gercek gibi yasadım 😍
Lütfen devamı gelince etiketleyin
2bebelianakurt etiketlerim🌹❤
soulless teşekkür ederim🌹
ipeksi haklısin aslında 🌹❤ gayet iyi olurdu düşünemedimm
AhChenUzumluKekim teşekkür ederim beklemedeyim 🥰
AhChenUzumluKekim Nerelerdesiiin hikayenin devamı gelmeyecek mi bugün🥰
Papatyaaa_ Gelecek şuan onu yazıyorum.. Pek vakit bulamıyorum kids..çocuk..yazı derken 😂
Bu neydi şimdi ne anlama geliyordu?? Notu sesli okumuştum,zeynebin “ayyy yok artık anlaşıldı, adam birde piskopat çıktı” diye bağırmasıyla silkelenmiştim. “Zeynep sus, bağırma. Annem duyacak… O bilmesin, bu aralar babam’dan dolayı çok üzgün, daha da endişeli olmasını istemiyorum…” sesimizi kolaylıkla duyabilirdi zira aramız da sadece kapı vardı. O sırada kapıya 2 kez tıklattım hemen ben olduğumu anlayıp kapıyı açmıştı..kapıyı her zaman iki kere çalardım.. kapı açılınca içimde ki korku ve ağlama hissi ile anneme sarılıp ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Annem ( 40 yaşında bakımlı,saçları omzunun hafif üstünde kahverengi saçlı ,ela gözlü,gülüşü..ah o gülüşü bahar, 1,70 boyların da hafif kilolu..) “Nerede kaldınız? Hoşgeldin Zeynepciğim” dedi. Zeynep ise hafif sesi titreyerek:
-“Hoş bulduk Zeliha Abla, nasılsın? Büşra’yla ders çalışacaktık da…” diyerek karşılık verdi. İçeriye girmiştik, çantalarımızı girişe koyup direk odama doğru yol almıltık. Sonunda evdeydik. Derin bir nefes aldık…
+“Ben okula gitmeyi düşünmüyorum Zeynep. Birkaç gün… Belki böyle daha iyi olur.” -“Haklısın, annene ne diyeceksin?” +“Bilmiyorum hasta numarası yapabilirim, tabi inanırsa.” İnanmazdı… Annem her şeyimi şu zamana kadar anlamıştı. Eminim ki kapıdan girdiğimde bile bir şeyler olduğunu çözmüştü. Yine de bu gece ona bu soruyu sordurmamakta kararlıydım.
+“Zeynep bu gece burada kalır mısın, annene haber edelim?” -“Bilmem olur aslında hem şu olay hakkında daha çok konuşuruz. Belki kim olduğu hakkında araştırma yaparız.” Zeynep annesini aramak için telefona doğru yönelmişti, ben de cebime koyduğum notu çıkartmıştım, atmalımıydım? Kanlıydı, korkudan kağıdı buruş buruş yapmıştım, yavaş yavaş açtım, neden tekrardan okumak istiyordum ki? Kendine mi zarar vermişti? İyi de neden? Kağıdı daha da ayrıntılı incelemeye başlamıştım. Arkasını çevirdiğimde ise kenar kısmında minik bir yazı dikkatimi çekti, kalbim yine hızlı hızlı atmaya başlamıştı…“11:00”
AhChenUzumluKekim ayyy resmen hikâyenin devamı varmı diye bakmaya girdim ve gelmiş kızım uyanmadan hemen okuyyayim🤣🙈
Minnakkk Yaaa 😍😍😍
AhChenUzumluKekim Yaaa ama yaa şimdi de 11:00 nee 🥺 böyle yarım kalınca kendimi bile eksik hissediyorum 😂 devamı da gelsin hemen benceee 🧐
AhChenUzumluKekim devamke devamkeee😅
Bitmiyordu… Neydi bu başıma gelen, artık psikolojik olarak kendimi yıpranmış hissediyordum. Zeynep annesi ile konuşuyordu “tamam anne yarın okul’dan sonra gelirim, aklın bende kalmasın” deyip kapattı telefonu..gözlerim dolmuştu.. bu yaşanan şeyler beni artik deli yapacaktı, zeynep “ne oldu? Niye gözlerin doldu? Yeni birşey mi oldu?” titreyen sesimle “al bak” notu ona uzatmıştım arkada ki yazıyı gözüne iyice yakınlaştırarak dikkatli bir şekilde baktı..“ne bu 11:00 ne anlama geliyor..büşra artık polisi aramamız lazım. Neyin ne olduğu belli değil ya sapık yada psikopat yada her ikisi..canın tehlikede bile olabilir.” biliyordum bu kişi ya sapık yada her neyse ne, zarar veriyor işte.. “Zeynep anne’m babam ile şuan bir anlaşmazlık içinde, çok yıprandı şu son 1 haftadır ona bir acı, içine korku eklemek istemiyorum..” ( baba’mla anne’m sürekli kavga içindeydiler…sürekli içip içip gelip bize sarıyor, anneme zarar veriyordu…en sonunda annem babamı evden kovmuştu. Sanırım boşanacaklar.) zeynep"anlıyorum seni ama bu böyle gitmez ki"elinde ki notu parçalar haline getirip sıkı bir şekilde avucunun içinde sıkıyordu. “Birşeyler yapmamız lazım” derken annem odamın kapısını tiklatti..“müsait misiniz kızlar? ” zeynep"musaitiz zeliha abla gelebilirsin" zeynep elindeki kağıdı bir hamleyle iyice sıkıştırıp cebine koydu.. Annemin ellerinde ise kendisinin yaptığı kurabiyeler ve çay bulunan tepsiyle içeriye doğru adım attı.. Kalkıp hemen sehpayı ortaya getirmek için odadan çıktım.. Zeyneple annem okul hakkın da sohbete başlamışlardı… Salonumuzun içinde ki sehpaları almaya yeltenirken, camdan baksam orada biri varmıdır hissi oturdu. İçimde ki ses amann boşver evde kalacaksın 2-3 gün olaylar unutulacak..o beni unutacak, dese de kendime hakim olamayıp perdeyi aralayıp, sokağın sessizliğini izlerken buldum kendimi… Yağmur yağdıktan sonra ki o toprak kokusu, tüm vücuduma işlemişti, bedensel bir rahatlama olmuştu sanki…gözüm karşımızda ki şinasi bakkala değinmişti…çocuklar o soğuk hava da bakkalın etrafını sarmış sanki kavga edecek bir halde birbirlerine bağırışıyorlardı..ve tam içimden geçirdiğim olmuştu birden birbirlerine sert temasta bulunmaya başlamışlardı. Çok dikkatli bir şekilde izliyordum.. yazık küçücük çocuklar,ne alıp veremedikleri var birbirleriyle diye de içimden geçiriyordum ki birden o geldi! Bu notları bana yazan,otobüsün içinde bizi rehin alan, kim olduğu belli olmayan kişi. Resmen ayak parmaklarımdan başlayıp tüm vücuduma yayılan o titremeyi hissediyordum…hemen perdeyi aralayıp beni görmemesi için hamle yapmıştım.Kıyafeti değişmiş..siyah eşofman ve üstüne mavi bir ceket giymişti..bir gariplik vardı… Çocukları ayırmaya çalışıyordu fakat kollarını tuhaf bir şekilde sakınıyordu..bir çocuğun ellerinden tutup kavgadan uzaklaştırmaya çabalıyordu… Çocuk birden daha da hırçınlaşıp,kendini kurtarmak için daha sert hareketler yapıyordu…buna karşılık kollarıyla sıkı sıkı sardı çocuğu… Fazla mesafe yoktu..tam karşımda yaşanıyordu bu olaylar..annem ve zeynep seslere gelmişlerdi..“neler oluyor?” zeynep pencereye doğru yaklaşıp perdeyi tamamen açmaya yönelirken "açma "diye istemsiz sert bir şekilde seslenmiştim. Annem “bence de açmayın hadi içeriye girin izlenecek birşey yok” demişti zeynep ise bu ses tonumdan kuşkulanmıştı,zeynep ve annem geri giderken pencereden son kez bakmak istedim. Kavgaya mahalle sakinleri müdahil olmuş ve çocuklar ayrılmıştı… O ise Bir köşede Kollarını tutmuş, oturur duruma gelmişti. Canı yandığı belliydi..yavaş yavaş doğruldu.. kenara geçmeye çalışıyordu Ve yüzünü bir anlık benim baktığım pencereye doğru çevirmişti, hemen kendimi arkaya atmıştım.. Hala bakıyor muydu? Onu izlediğimi biliyor muydu ? Tekrardan bakmadım cama.. Sehpayı annem götürmüştü direk içeriye geçtim… Zeynep bir merak ve korku surat ifadesiyle beni beklemekteydi..“ne oldu?” …. Olayları tek tek anlatmıştım.. “Gerçekten kendi kollarına zarar vermiş o zaman..ya büşra..acaba seni seviyor mu ? ” “saçmalama Zeynep!! Ne alakası var adam bildiğin psikopat belki de deli.”
AhChenUzumluKekim Ama bacım böyle de soluksuz giderken burda kesilir mii😂🌸💜
AhChenUzumluKekim Zeynep’in yarın ayın 5 inde annesiyle hastane randevusu yokmuydu ya sizde kalacaksa annesine yarın burdan gideriz diyebilirdi 🤭 hani okuldan sonra eve gelirim demiş ya okula da gitmeyecekti çünkü
Esme11 çok mantıklı 😂
AhChenUzumluKekim çok güzel yazmışsın ama bir tık kısa olabilir mi bidahaki☺️Emeğine sağlık💙
Esme11 🤓 cok güzel yakaladin 🤓 onu da diger bolumde degistiririm cok teşekkür ederim 🌹❤