Marbled Allah kimseye yaşatmasın gerçekten evet zor olduğunu duymuştum ama tüpe kadar gittiğini duymamıştım inşallah en yakın zamanda gebelik haberlerini alırız 🙏 benim de böbreklerimde ağrı var 16sı yumurtamın çatlama günüydü 7 gün geçti üstüne kanda çıkmadı ama hamile olduğuma karşı içimde bir his var ama züğürt tesellisi de olabilir ☺️ Böbrek ağrısı dış gebelikte olan bir şey mi beni o da korkutuyor gerçi kaşık ağrım da oluyor ama belli belirsiz

sudemsu Hayır böbrek ağrısının dış gebelikle alakası yok. Korkutma kendini. Dış gebeliği erken öğrenmek için tek yol kanda gebeliği takip etmek. İki günde bir düzenli yükselmesi önemli. Sonrası ultrasonla belli oluyor. Gerçi benim iki dış gebelikte de değer düzenli yükseliyordu ama takip ettiğimiz için tüp patlamadan dış gebelik olduğunu öğrenmiş olduk. O yüzden kontrolü aksatmamak lazım.
    Söylediğin tarih gebelik öğrenmek için erken. İnşallah tutmuştur. Yakın zamanda güzel haberler alırız inşallah. 🤲

Marbled inşallah içimi rahatlattın Allah razı olsun inşallah şeninde yakında güzel haberlerini alacağını düşünüyorum yapabileceğimiz her şeyi yapıp zamanını bekleyeceğiz inşallah bu zamanlar da bizim için akıyordur güzel haberlerle ☺️🙏

sudemsu Amin. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.🤲 😌

sudemsu Ben 4 sene gebelik bekledim ben konusabilirim herhalde 2 kurtaj 2 kimyasal gebeligimde var. En cok ben ogut verebilirim kidemli olarak. Ayrica simdi 21 aylik ve 5 aylik iki kizim da var. Detay veriyorum isin sirrini yaklaşşş. Simdi ilk önce bu yumurtlama takvimi makvimi ne varsa siliyosun. Sonra instagtamdan o takip ettigin Kadin dogumculari da cikart kesfete yeni dogan bebek videolari dusmesin ( Biliyorum her izledigin zaman gozlerin doluyor) Bunlar tamamsa simdi gelelim asil ise ne kadar sevisirken bebek dusunmuyorum desende yalan kocisin bosaldigi an kafanda simdi spermler nerdedir acaba kurgulari yaptigini biliyorum. En basindan yumurtlama takvimlerini silmistik simdi kocişkolotayla yeni seyler deniceksin seninde zevk aldigin fantaziler olabilir o esnada guzel bir muzik tamamen artik kocanla birlikte olmak istedigin icin birlikte olacaksin. ( her zaman) bu noktada senin zevk alman cok onemli. ( Ben ne zaman keyif alsam hamile kaldim. Bknz: Toplam 6 gebelik) ahhagsgdha Daha sonra icki sigara kullaniyosan ay bu defa hamileysem icmiyim dur bebege zararli olur vs de yok. Koy gitsin zaten ilk donemde bebege etkin bir zararlari yok. Ya hamileysem diyip yapmadigin ne varsa yapiyosun. Ve kendini su sekilde telkin ediyosun. Olursa olur olmazsa olmaz aman napayim bu saatten sonra ugrasamam. Saka bir yana ben ne zaman pes ettiysem o zaman hamile haldim. Yeter dedim olmasin amk olmasin napayim dedim. O ay yedim ictim sictim oldu. Dusuk oldu ama olsun bu seferde hamile kalabiliyodum bebekler yasamiyodu. En sonunda dedim ki buda düşecek hic baglanmayayim aaa sipa suan 2 yasinda sonra asil bomba bebegim 8 aylikken firsat bulup 40 yilin basinda seviselim dedik. Hop o ay hamileyim yumurtlama gunum degildi ve ayda 1 kere olmustuk. Yapim tarihi bile belli 2.bebenin. Ben nasilsa kolay olmuyo diye korunma geregi duymamistim. Ama Allah işte simdi isin en trajik kismi ise her reglde allahim insallah hamile degilimdir diye dua ediyorum. Cok entresan dimi 2 sene once agliyordum. O yuzden sirtini Allaha daya. Dualarini et. Gerisini akisina birak.

Marbled benimde aynı dış gebelikten alındı ama doktor tek tüple daha çabuk kalınıyor demişti bende hiç korunmamama rağmen hamile kalmadım üstünden 1 yıl geçti daha mı zor olunuyor tek tarafa gittiği için daha çabuk olunuyo denildi sanırım

sudemsu emzirmiyorumda suan bebegim artik 14 aylik. Burda hamile olan bir cok arkadaş var onlar dua etsin hamilelerin duası kabul olur derler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🤲

Aynnkrdsm bayağı güzel anlatmışsınız işte konuyu hayat insanları sınıyor gerçekten bebek istediği an olmuyor istenmediği an şap diye oluyor istiyende sınanıyor istemeyen de böylelikle kısmet gerçekten de benim bu site dışında takip de olduğum bir her yok instgram da yok ama dediğiniz gibi planlamamak daha doğru aslında ne kadar planlarsak o kadar vücut kendini geri itiyor sigara alkol hiçbir alışkanlığım yok kan değerlerim normal yumurtlamayı güzel bir şekilde de görüyorum tek eksik şey akışına bırakmamak keşke doktora deseydim ki 9 gün önceden test yapmayalım zihin bırakmıyor ki hep ona yöneliyor bu ay hamile değilsem diğer ay dediğiniz gibi 1 aylık uğraşacak başka planlar kuracağım işteysen bile boş zamanımda gidip onla bunla sohbet edeceğim bakalım herkes için hayırlısı olsun yakındır gelecek olan da biz sabırsızlandığımız için onlar da inat ediyor işte gelmemek için 😀☺️

Deleted3441 Bana tam tersi biraz daha zor dedi doktorum. Çünkü genelde bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyoruz. Tüp olmayan taraftan yumurtladığımızda o yumurtanın döllenme şansı olmuyor. Yılda 6 ay hamile kalma şansımız var diye düşün yani. Hele ki genelde tüp olmayan yerden yumurtluyorsak işimiz daha zor.
                Geçen ay doktora gittim hamilelik için ek bir yöntem uygulayalım diye. Bir sorun olmadığı için gerek görmediğini söyledi ama birkaç ay daha olmazsa açıkçası Klomen gibi bir tedavi talep edeceğim. Yerinde olsam beklemezdim daha fazla.

Marbled benim yaşım 21 diye çok umursamamıştım acelem yok diye de tüp alınınca yumurtalıkta onunla birlikte alınmıyor mu

Marbled umudunu yitirme bende 2 kere dış gebelik yaşadım tek tüplüyüm. Ovulasyon testi kullandın mı?

Bnde her ay hüsranla bitiyo bu ayda tekrar yumurtalama testi yaptım adetime 6 gün var inşallah bu ay mutlu haberi alırım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

masumperi benimde 9 günüm var adetime hangi günler pik görüp çatlama gördün peki

sudemsu 14 yumurtlama 15 çatlama normalde hep iki gün yuöurtlama görürdm bu ay tek gündü pisikolojikmenmi bilmiyorum kasığımda iğne batarmış gibi ağrı mide bulantısı gine çok düşünmemeye çalışıyorum ama hep düşünüyorum

masumperi çok yakınmış yumurtlama günlerimiz benimde 15i t çizgisi C çizgisinden bayağı koyuydu 16sı sabah silikleşti 16sını baz alırsak benim 7 gün oldu iki gündür soğuk algınlığım var o yüzden gece serum taktırdım betahcg çıkmadı daha erken olduğu için çıkmadı diye düşünüyorum nedense varmış gibi hissediyorum bende bir şeyler hafif hafif arada kasıklarımı yoklayan ağrılar oluyor bazen baş dönmem ve iştahım açık kabızlık çektim üç gün diyebilirim canım habire bir şeyler istiyor bir de çok saçma ama nefes darlığım var ama nefes darlığım soğuk algınlığına ve strese bağlı olabilir dedi doktor bilmiyorum erken gebelik testi sipariş vermiştim 5 gün 28ya da 29undan yapmayı düşünüyorum açıkçası