Mutters Ozge49595 ben 15 dk lık video bitti başka videoya başlıyorum şimdi ..yaptın mı bugün sende sporunu
bittercikolata Babybaby Evet ben de yaşadım ama spor yaptıkça geçiyor ağrı, varsa kas gevşetici ilaç alabilirsiniz rahattır sizi ama sporu birakmayin yoksa tekrar başladığınızda yine ağrı olur birkaç gün sonra gecicek merak etmeyin
Babybaby bittercikolata bırakmayı düşünmüyorum ama ağrılardan hareketleri tam ve yeterli yapamıyorum umarım etkili olur 😊teşekkürler sizden ilham alarak başladım Ergin kırbaça
Ozge49595 Babybaby düzeldim suan ısınmadan yaptıgım icin öyle oldu suan ısınarak yapıyorum baya ise yarıyor
Mutters Ozge49595 ben dün kendimi zorladım ..diğer videolardan da yapabildiğim hareketleri yaptım devamm👍🏻😂
Babybaby Ozge49595 ben en başından beri ısınarak yapıyorum düzelmedi hayla ağrılarım var ısınma olarak başka kişilerin ısınma videolarından mı yapıyorsunuz yoksa kendi aklınıza gelen hareketleri mi yapıyorsunuz😊
Mutters bittercikolata Dün oruç tuttum ve iki bebek zorlandım..Gün içinde süt sağında da başım dönmeye başladı yapamadım ..2gün daha yapamayacağım o kesin 😂😂😂
Ozge49595 Babybaby ısınma hareketler yazdım 1inci degil 2inci videodakı kadının hareketlerini yApıyorum
bittercikolata Mutters Allah kabul etsin kuzum 🙏 olsun 2 gün sonra devam edersin sakın bırakma bak 2 Ay sonra vücudunu taniyamayacaksin 🤩🤩🔥🔥
Ozge49595 bittercikolata ay 3gündür son tempo devam ediyorum ama bazen istemsiz kacamaklar oluyor etkiler mi abartılı bi sekilde degil sekili yagsız güzel vucudum olmasını cok istiyorum 🥺
Ozge49595 bittercikolata mesela sabah spor yaptım yarımdan kücük ekmegin arasın cikolata kaymak sürdüm yedim ama üstüne oturmadım direk is yaptım yinede yaptıgım sporlar hüsranla sonuclanacak diye üzülüyorum bide asırı gazlı icecek tüketiyorum
Mutters Ozge49595 bende Türkiye’ye gelecem inslalah haftaya bari orda da alacağım kiloları alsam da sonra toparlasam😂😂😂
bittercikolata Ozge49595 kuzum yanlış anlama sakın ama yediğin sağlıksız şeyleri yakmak içim saatlerce spor yapman gerekiyor bunun yerine sağlıklı besinler tüket yaptığın da boşa gitmemiş olur