Terketme/terk edilme 😎
1bbby sebep neydi kız onu merak ediyoruz ya 😂 sen polissin biz evlenemeyiz falan mı 😂
Rouge çok ilgide bıktırıyor ya biz şerefsiz seviyoruz sanki 😂😂
1bbby Neydi 😂🙈
Uzaktan akrabamız olan ama hiç görmediğim çocukla bayram ziyaretinde karşılaştık öyle konuşmaya başladık ara ara konuştuk ablamın düğününe davetlilerdi bu da gelicem ben görüşelim dedi sonra düğüne gelmedi bir baktım takipten çıkmış eski sevgilisine dönmüş hahshdjd yolun bahtın açık olsun dedim şimdide kocam olarak bebeğimizi bekliyoruz hhahdjdkdkdk gidem de bir tokat atam 🤣🤣🤣🤫
Kuzulkurt hangini anlatam😀😀
1bbby Olsun hayırlısı böyleymiş ☺️
Nurisdeniz34 sonunu böyle beklemiyordum 😂😂
Rouge evet öyle oluyor maalesef 😂
seksihatun hangisini istersen 🤭😂
- Düzenlendi
Kuzulkurt bi tane mahalleden bi sevgilim vardı çok konuşuyordu ben de konuşan insan sevmem bide çok sarılmayı falan seviodu 😀😀sonra bi gün ben başkasını sevyrm dedm terk ettm 😀
Kuzulkurt ilk sevgilim Di ilk aşkım Dı ya da ben öyle sanıyordum 😂 bıyıkları yeni yeni çıkmaya başlamıştı yanağımdan öptü diye tiksindim çocuktan ayrıldım 😂tekvandocuyduk ikimizde biz sevgiliyiz diye hoca bizi sürekli rakip yapıyordu o kıyamıyordu bana vurmaya ben ona tekme tokat dalıyordum, sonra ayrıldık hoca dedi şimdi sizden güzel maç izleriz dedi öyle de oldu valla😂😂
Kuzulkurt Lise başında Bi takıldığım çocuk vardı aşk meşk yoktu ama bende sadece gün geçirmek gibi ağzı leş gibi kokuyordu bir kac gün sonra fatkettim direk kestim irtibatı 😂 Staj görürken de bir sevgilim vardı seviyordum ama çok iyi anlaşıyorduk resmen diğer yarım gibi birseydi o da çok ilgiliydi…. Sonra çalışmak için İzmir dışına çıktı şerefsiz beni aldatmış sonra vicdan azabı çekip söylemişti.. Allah işte vurdu sillesini 🥲😂
seksihatun neden üzüyorsun adamı 😂 başka varsa anlatsana 😂
Ask_hosmus kırdınız mı birbirinizin ağzını burnunu 😂