sudemsu göğüslerindede dolgunluk varmıydı benmde 3gün kaldı göğüslerim çok acıyo adet belirtside olabilir

masumperi evet ama bayağı bir önceden başladı göğüslerde şişlik ve arada sızı oluyordu bende diyordum adetim yakın da değil diyordum Hatta belli olmaz hiç belirti olmadan hamile kalan da var daha gebeliğin en başında ufacık belirtiler veren de var inşallah halkında hayırlıysa ve sağlıklı bir şekilde seninde haberlerini alırız 🙏😍

deleted_6218 4 gün kala çöktü benimkisi ama geçen ay hayatımda ilk defa erken adet oldum normalde hep 30 günde bir olurdum geçen ay 27 ya da 28.Nci günde oldum yani eğer geçen ay gibi olacak olsaydı 2 gün kala öğrenmiş olacaktım yumurtlama tarihimi biliyorum ama 11 Şubat 12 şubatta çatlama o yüzden yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçmiş oldu ben öğrendiğimde ama idrarda çok daha erken öğrenmiş oldum nerdeyse 9 gün kala o kadar silik bir çizgi çıktı ki her gün idrarı da kanı da vermeme rağmen idrar da çöküyordu silik de olsa kanda çıkmıyordu sonra en son idrarın en belirgin çift çizgi göründüğü gün bu sefer de kan da çıkmazsa idrarlar yanlış dedim ama idrarım bayağı hassas davranmış sağolsun 😀😍

sudemsu evet canım bılıyom bakıyordum postlarına adına sevındım canım ıns kucağına almayı da nasıp eder rabbım
        Bende hala test yapıyom çatlama gormedın bugün 14 . Gun takvımde pık bugün görülüyor bakalım cokta anlamıyom bı koyu oluyor bı sılık 🤦‍♀️

deleted_6218 amin inşallah 🙏 yani ayda bir gün ya da iki gün ancak o kadar koyu çıkıyor belli ediyor aslında öteki günde çatlıyor benim öyle oluyor ama bazılarının çatlaması bir kaç gün sürüyormuş sanırım

deleted_6218 bunların hiçbirinde yumurtlama yok ki ben göremedim t çizgisi C çizgisiyle aynı ya da t çizgisi C den bile daha koyu çıkıyor belki geç yumurtluyor da olabilirsin takip et bakalım eğer yumurtlaman tam olgunlaşmıyorsa hayıt suyu falan denemeni tavsiye ederim bir araştır istersen

sudemsu takıpteyım canım ılk defa yaptım teşekkür ederım bakalım olacak mı
              Pekı öyle olsa gelişmese kımyasal olurmuydu ? Ocakta kımyasal oldu çünkü 11. Gun sonra dustu kanama oldu değer de guzel yukselmıstı 273 tu yanı öyle 50 de kalmadı

deleted_6218 gerçi daha yeni başlamışsın galiba sen yumurtlama testine adetten sonra benim genelde 13-14.gün oluyor yumurtlamam daha seninde var bitkisel bir şey hayıt suyu diyorlar ama yumurtlama döneminde olabilirsin ondan şimdi içme eğer bu ay olmazsa adet olursan adette başlanıp yumurtlamaya kadar içilen bir şey

sudemsu sagol canım ben adetın 5. Günü başladım aslında arkadsım dedı erken olursun belkı ılk defa yapacaz ya bılmıyoz bugün 14. Gun takvıme göre bugün pık nokta ama gecen ay geç adet oldum normalde 28 günde bır 32 gun oldu kımyasaldan dolayı sanırım ıste hala gormedım bugün Akşam 18:30 da yapacam testı bakalım ne çıkacak 🤣

sudemsu hayırlı olsın öncelıkle sağlıkla kucağınıza alın bende ablam ıcın yazıyorum ablamın da 12gun gectı evde kaset test yaptı negatif sizce kan testi verse kanda cıkarmı