sudemsu evet canım bılıyom bakıyordum postlarına adına sevındım canım ıns kucağına almayı da nasıp eder rabbım
Bende hala test yapıyom çatlama gormedın bugün 14 . Gun takvımde pık bugün görülüyor bakalım cokta anlamıyom bı koyu oluyor bı sılık 🤦♀️
Çok şükür beklenen post geldi hamileyim
deleted_6218 amin inşallah 🙏 yani ayda bir gün ya da iki gün ancak o kadar koyu çıkıyor belli ediyor aslında öteki günde çatlıyor benim öyle oluyor ama bazılarının çatlaması bir kaç gün sürüyormuş sanırım
sudemsu hıc öyle koyuyu gormedım anlıyorsan sen sana resım atıyımda bak 🥰
sudemsu bak canım 
sudemsu cooook sevindim sağlıkla gelsin ❤
deleted_6218 bunların hiçbirinde yumurtlama yok ki ben göremedim t çizgisi C çizgisiyle aynı ya da t çizgisi C den bile daha koyu çıkıyor belki geç yumurtluyor da olabilirsin takip et bakalım eğer yumurtlaman tam olgunlaşmıyorsa hayıt suyu falan denemeni tavsiye ederim bir araştır istersen
sakizli1balon inşallah teşekkür ederim 🙏
sudemsu canım yaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Karelipijama teşekkür ederim inşallah 🙏
sudemsu takıpteyım canım ılk defa yaptım teşekkür ederım bakalım olacak mı
Pekı öyle olsa gelişmese kımyasal olurmuydu ? Ocakta kımyasal oldu çünkü 11. Gun sonra dustu kanama oldu değer de guzel yukselmıstı 273 tu yanı öyle 50 de kalmadı
sudemsu hayıt suyu ne acaba ?
deleted_6218 gerçi daha yeni başlamışsın galiba sen yumurtlama testine adetten sonra benim genelde 13-14.gün oluyor yumurtlamam daha seninde var bitkisel bir şey hayıt suyu diyorlar ama yumurtlama döneminde olabilirsin ondan şimdi içme eğer bu ay olmazsa adet olursan adette başlanıp yumurtlamaya kadar içilen bir şey
sudemsu sagol canım ben adetın 5. Günü başladım aslında arkadsım dedı erken olursun belkı ılk defa yapacaz ya bılmıyoz bugün 14. Gun takvıme göre bugün pık nokta ama gecen ay geç adet oldum normalde 28 günde bır 32 gun oldu kımyasaldan dolayı sanırım ıste hala gormedım bugün Akşam 18:30 da yapacam testı bakalım ne çıkacak 🤣
sudemsu hayırlı olsın öncelıkle sağlıkla kucağınıza alın bende ablam ıcın yazıyorum ablamın da 12gun gectı evde kaset test yaptı negatif sizce kan testi verse kanda cıkarmı
deleted_6218 yaptıkça bana atabilirsin bende pik görürsem söylerim sana pik bügün diye
sudemsu tamam canım cok sagol 🥰
sudemsu yaptım canım bugünü bak

deleted_6218 bence yumurtlama pik günün ya yarın ya da iki üç gün içinde gittikçe belirginleşiyor 😊
sudemsu öyle mı dersın sagol canım demek takvımle aynı degıl 🤣