• Cinsellik
  • Eşim uyurken bana dokunuyor ? Hatırlamıyor

Pink-pink2 Ay normal zamanda cinsel hayatımız aktif olsa anlayacağım da haftada 1 kez yapınca uykusunda bilinçsiz dokunması da garip geliyor bana

Minegedik Normalki bende yapıyorum bunu 🥲😂sağımdan soluma döneceğim zaman elini alıp göğüslerime falan koyarım sonra ben ona dokunurum o bana dokunur doğal yani bence .

Minegedik E tamam işte uyurken yapıyorsa sende fırsat bu fırsat karşılık ver şipşak olay halvete bağlansın

Akrep uykusunda yapıyor yani parmaklarını içime sokup çıkardığı bile oluyor gözleri kapalı ve bilinçsiz yapıyor hatırlamıyor dokunmak ayrı da bu çok ayrı birşey bence ben karşılık verdiğimde eğer uyanırsa iş sex e giderse uyanıyor

taricat bende dokunuyorum zatne çünkü eşim dokundukça tahrik ıluyorum ama eşim dokunup dokunup geri çekiliyor uykusunda yaptığı gibi uyumaya devam ediyor

Pink-pink2 neden yapıyorlar acaba bilinçaltında sevişmek istemesi olsa bana cinsel olarak haftada 1 den fazla yaklaşırdı diye düşünüyorum ama oda yok bilemedim

Minegedik yani derin uykuda yapıyorsa ve bunu hatırlamıyorsa rüya görüyor olabilir ama rüya da öyle sık sık görülmez anca 1 aya yakın ilişki yaşamaz öyle görür yani. Bende yaparım dedim ama ben yarı uyanık hareket ederken falan yapıyorum.

Marbled canım okudum şimdi de

Sık sık cinsel içerikli rüyalar görme, sık sık uykuda ereksiyon-boşalmalar yaşama, mastürbasyon yapma, uyku sırasında farkında olmaksızın, partnerinin isteğine bakmaksızın anormal derecede artmış bir arzu ve istekle seksi başlatma, dalgın ve boş bakma, bu birliktelikler sırasında normalde yaptıklarından çok farklı davranış ve fanteziler sergileme, okşama, çığlık atma, inleme, bağırma, orgazm sesleri çıkarma, küfür etme, partnerine fiziksel veya duygusal şiddet uygulama gibi belirtiler söz konusu. Yazıyor

Bunlardan hiç biri yok yani dokunmaya başladığında ereksiyonluk durumu sonradan ben karşılık verirsem gelişiyor rüya görmediğini rüyalanma yaşamadığını söylüyor ses çıkarmıyor ama teşekkür ederim iyice bir araştıracağım birde eskiden böyle bir durum asla yaşamamış evlenmeden önce erkek kardeşiyle balkonda yatarlardı

Minegedik ay benimkide yapar onu korkacak ne var ki ? Uykusunda arzuluyor muhtemelen unutuyor. Biz dalgasını yaparız böyle yaptığında :)

Merakli__geveze25 araştırdım da bilemedim ben dokunmaya başlarsam ereksiyon oluyor üstelik ses çıkarma gibi bir durum olmuyor ve rüya görmediğini söylüyor eğer öyleyse tedavi yöntemi var mı tehlikeli bir durum mu bildiğiniz kadar bilgi verebilir misiniz tecrübeliyim yazmışsınız da

Kuzulkurt ay yok erkek kardeşi niye böyle şeyler yapsın demek istedim şey eşimde bu durum evlendikten sonra ortaya çıkmış demek istemiştim

taricat hemde çok ben tahrik olmuş şekilde kalıyorum bildiğiniz benimle öpüşüyor dokunuyor ileri gidip parmaklarını içime sokuyor bende ona dokunmaya başlıyorum sonra o bir anda geri çekiliyor ya dönüyor yada duruyor ben dokunmaya devam etsem de uyanmadığı için tahrik olmuş bir şekilde uyumaya çalışıyorum

Minegedik benimde eşimde böyle bir durum var 3 yıllık evliyim bunun yanı sıra şuan başka bir problemimiz daha var onun içinde ayrı bir konu açtım neyse senin bu problemine sıra gelince benim eşim anlattığının dahada ileri seviyesinde uykudayken bir anda dediğin gibi ellemeye falan başlıyor ve o uykudayken ilişkiye giriyoruz bu ayıkken olan ilişkilerimizden çok daha sert ve çok daha uzun sürüyor 45 dk bazen 1 saate kadar çıkıyor ve ilişkinin ortasında uyanıyor genelde bazen uyanıp ilişkiyi anında bitirip uyuduğu da oluyor bunun için bir psikiyatrist e sormuştum gelmesi lazım dediler ama bizimki gitmedi tecrübem bundan ibaret