Kizlar kayinvalidemle öyle ağız dalaşı falan olmadı çok saçma biseyden dolayı benimle konuşmuyor sanki hata bendeymis gibi bilen bilir burda konusmustum eşim 3 aileye bakiyo ben ve oğlum varız,kayinvalideler var bide eşimin babaannesi dedesi 3 aile geçindirmek çok zor daha 25 yaşında bu kadar yükü taşımak zorunda kalıyor bende bizimle ilgilensin istiyorum 17 aylık oğlum var tam ilgi zamanı babasini en fazla yarım saat görüyor çocuk akşamdan akşama eve geliyor gündüz köyde biz şehir merkezde oturuyoruz ,ben kayınvalideme düzgün bir dille kaç defa konuştum ayırın bizi diye sadece eşim calisiyor çünkü tek kişi 10 boğaz doyuruyor kimsede bende yardım edeyim demiyor ayrıca birde kendimize ev yapmaya çalışıyor eşimle de konuştum bu durumu ayrılmak istemiyor çünkü babası kendi ailesine bakamiyor ,zaten eşim büyürken de annesi şehirde babası köyde çocuklar orda burda büyümüş şekilde yani değişik gelmiyor ona bende en sonunda sinirlendim ne biçim ailen var ben kendi çocuğumu öyle büyütmek istemiyorum dedim annesi abuk subuk konuşuyor bende annen böyle böyle diyor dedim annesiyle babası kavga etmiş babasi eve gitmiyormus eşimde annesinin evini basmış çek git bu evden bı kocanı evde tutamiyosun ayağımın altında dolaşıyor diye annesi de bana atmış topu işte karın böyle böyle söylüyor falan filan ben eşimi doldurmadim kendi gitmiş basmış evi ama annesi beni kotuluyormus yok biz ona bilezik takmamisiz öyle diyo falan filan o günden sonra hiç aramadı sanki suç bendeymis gibi torununu bile merak etmiyo bir kez çağırdı kendisine ama gittiğimiz zamanda ertesi hemen başlıyor babasinizi arayın bakalım napiyo demeye eve gidin artık gibisinden, öyle olduktan sonra ben niye gidiyim onun evine içimi dökmek istedim biraz uzun oldu ama
Kayınvalidem
papatya_ aramıyorsa aramasın canım. Dertsiz başına dert mi arıyorsun, senden uzak olsunda nasıl olursa olsun. Benim kayınvalidemle kayınbabam ayrı gibi bir şeyler yani kayınbabam Irak’ta çalışıyordu kaynanam ben yeni gelinken bana kayınbabanı ara, mesaj at vs diyordu ben adamı tanımıyordum bile. Onların arası bozuktu o arayınca açmıyordu falan neyse işte anlayacağın böyle yapıyorsa kullanmaya çalışıyordur çağırmazsa gitme aramazsa arama uzak olsun iyi olsun, en iyisi böyle.
papatya_ kız bırak konuşmasınn. Ne güzeel 😀 keşke benimkaynanada konuşmasa benle Allahım amin 🤣🤣🤣
Deleted16 benimkide ya ben konuşmayınca yine bir yolunu bulup konuşuyor 😂
papatya_ benimkide evlendigimizde iyiydi . Surekli kizini ziyarete gitmemi isterdi. Ben hep mesafe koymak isterdim bu kizi mevzusu yuzunden. Sonra bazi tartismalar yasandi sogukluk girdi. Sadece bayramlarda ararim yazin evine gideriz bu kadar. Kendiside yanima geldiginde ilk basta iyi hos konusur. Kizini ziyarete gider gelir surat yerleri süpürür🤣🤣🤣oraya gidip bana gelince cani sıkılıyor. Aman bende artik muhatap olmamayi ogrendim . Aramadigim icinde kafam rahat esim baski yapmaz ara diye.
papatya_ torununu özleyen arar sorar. Benimkiler kızımı çok seviyorlar ama arayıp sormasalar bile onların ilgisine ihtiyaç duymam benim annem babam her gün arar sorar zaten kızımı 🙂
papatya_ yok olmazsın 😀 ponçik bir kadınsın sen 😀
Kuzulkurt bizsiz yapamıyolar 😀😀 Köye gitmelerini iple çekiyorum valla. Telefonlarıda çekmiyor orada ohhh miss 😂💃🏻💃🏻
Ay şu kayınvalideler ne uyuz ya bi rahat bırakmıyorlar gelinleri.
Deleted16 seninkiler hiç değilse köye gidiyorlar benimkinde o da yok 🥲😂
Kuzulkurt O zamaaann 😀 Allah alsın yanına inşallah 🥶😀😀 benimki benim yanımda sürekli Allah bana çektirmesin kimsenin eline düşürmesin der bende amin derim 🤣 sinirlendiğimde de Allahım yanına al burda günaha girmesin kadın 😀🤭
Deleted16 aman benden uzak olsunda nerde olursa olsun 🤣