Sevgiii canim. bir seneye kadar normal diye biliyorum bende 6-7 aya yakın kalamadim fakat pozisyonlar ve ilişkiden sonra yatakta kalma süreside bazen etkiliyor hamile kalma süresini,böyle olmadığını iddia edenler var fakat onlara bakma, eğer yataktan erken kalkiyorsan duş vs alıyorsan alma mümkünse sabahı bekle yataktan kalkmak için ve ilişkiden hemen sonra ayaklarını karnına çekerek uyursan etkisini görebilirsin umarım ben o şekilde hamile kaldım rabim isteyen kim olursa kucağını boş bırakmasın insaAllah ,🐣🙏

Sevgiii 2 yıla yakın bir zaman bekledik olmadı sonra hiç beklemediğimiz bir anda oldu yani daha erken en az 1 yıl normal olmaması

Sevgiii bn de 3. Ayda kalmistim ama 3 ay boyunca cok kez dr a gittim hep dr lar 1 yil deneneden sonra olmazsa arastirilmali demisti. Sende bir sorun yok demisti. Endiselenmeyi biraktigin an olacaktir stres cok etkiliyor.

Sevgiii en başta kendine baktırdığında ona da baktirmaliydin bence canımsın. Belki bir sorun var veya yok bunu bilerek yola devam ederdiniz. Yanlış anlama bende 4. Ayda test yaptırdım hem kendime hem eşime ama eşimde ufak bir problem çıkmıştı mesela. Rabbime çok şükür o ay gebe kaldım.

Sevgiii valla eşimde varikosel ameliyatı oldu 7nci ayında gebelik oldu ama bazı masaj lar yapıldı özel Bi bayana gittim bel cekenler var ya oraya bana bugun kadar sürekli düşük yapmışsın dedi sebebi rahim yapışıklığı dedi bebekler o yüzden tutunamıyor dedi ve düzeldi ve 2 Ay masaj yapıldı sonrasında oldu ama o masaj la mı eşimin ameliyat sonrası iyileşme oldugundan mı bilmiyorum iyne ilaç VS kullanmadım doğal oldu diyim

Sevgiii evet evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım ama düşük oldu kürtaj oldum kürtaj sonrası rahımım yapışık kalmış o yüzden olmamış 3 yıl içinde kimse anlayamadığı için 3 yıl boşa gitti taki bu bayanı bulana kadar bebekler tutunuyorum ama rahim yapısı ve dar oldugu için adetle düşüyormuş en az 6 tane gitmiş boyle

Aitaj_ sizin bi sorununuz var mı peki. Bnde pcos var klimen kullanip ignede oldum ama yine olmuyor

Sevgiii 9 aylık evliyim hala bişey yok hatta bu ay doktora gittim herşey temiz çıktı çok şükür 1 sene olmadan gelme bidaha dedi bide 😂 Ama eşim için gitmedik o da bi göstersin kendini dedi

Sevgiii çok normal bir süre yıl olması da gayet normal yapmanız gereken en önemli şey kendinizi strese sokmamak üzmeyin tatlı canınızı hayırlısı ne zaman ise Allah o zaman nasip eder bizde 4 ay sürmüştü 🙏🏻🌸 dilerim tez zamanda hamile olup bebişinizi kucaklarsınız ❤️🌸

Ayysssn amin teşekkür ederim cümlemizin inşallah 🤲🏻🌺