acilin formun haydar dumeni geldi 😂😂😂😂
Sex aşığınız geri geldi 😊
- Düzenlendi
seksirella yinede zraporuma böyle öneriler vermen hoşuma gitmedi o napacağını çok iyi bilir 😂😂😂🥴🥴
seksirella o kadar haklısın ki erkek çok önemli ilişkide Allahtan çok şanslıyım o konuda adam resmen temas bağımlısı önünde eğilmeyede gelmiyor akşam bi kez daha anlamış oldum 🙈😅
Lagosiyawo Yer çekimini çıkarana sövmelik bu olay 😂
seksirella Hatun her işi biliyor valla😂😂
Akrep kesinlikle 🤣🤣 adamda kalça hastalığı var sanırsam ırkından gelen bişey ya mutfakta eğilmem gerekse ordaysa yan dönüp alıyorum bazen yeter da bende insanım 😅
Lagosiyawo Bunun bide tişörtünün önünü tutarak eğilme cinsi olanı var 😂 bizde de her türlü frikik var anacım adamlar napsın 🤣
Akrep ruhumuz seksi tatlım buda hayatın ve evliliğin tuzu biberi eminimki monoton ve hararetsiz bi evliliğim olsaydı doğam gereği asla yapamazdım
seksirella adam yanımda değil maalesef ☹️ ama gelince ilk senden tavsiye alacam söz😅
seksirella peki cocugunuz varmı hani dogum yapınca kadınlr isteksiz olur ya sana işledi mi hic degilsede bu azgınlıgını neye borclusun bekarkende böyle miydin 🤣🤣
Lagosiyawo aynen öyle iyikide öyle 🤍
erkeğim diye gelenlerin gozleri böyle suanda🤩😂
seksirella foruma can gelsin biraz , kaynana , koca derdi okumaktan bıktım artık 😬
seksirella bende çok severdim ama 10 gündür pilim bitik😂 adamın üstüne atlardım normalde şimdi tık yok😂🤦
Akrep olsun akıl akıldan üstündür 😂
Lagosiyawo aynı benimki çocuk olunca salmayanlardaniz bizde ve bizim gibi temas aşığı çiftlere hayranım 😊😍
__MeLek__ ben bu işin kitabını yazdım dostum 😂
Capkinkedi veririz haber et yeter 😂