Deleted_1 Valla canım ya dalga amaçlıı yada gerçekten kendini bilmezler….Ben çözemedim🤷‍♀️

lilyy ben eşimle aramda 9yas var görücü usulü oldu 1sene nişanlı kaldık ama ilk görüşte aşk oldu çok şükür çok da mutluyuz

lilyy hadi hayırlısı inşAllah hislerine bak bide istişare büyükler o kişiyi uygun görüyormu çünkü onlar bizden daha bilgililer görmüş geçirmiş insanlar araştırın bide bekliyorum bakım ne olacak :) hayırlısı olsun

ketenprenses sen değil misin üst üste post açıp eşini şikayet eden ? Sana şiddet uygulayan da eşin değil mi ? Pişmanlığını dile getiren de sen değil misin ? Gerçekten iyi ki mi diyorsun ? Bari burdakilari meşgul etme

ketenprenses Şiddetin biri ikisi olmaz.Şiddet şiddettir.Kocaları tarafından öldürülen kadınlarda bir defa öldürülüyor ama ölmüş oluyor artık yani hayatın tamamen elinde alınmıs oluyor.Bilmem anlatabildimmi…..?

lilyy görücü usulü evlenmek sevmeden evlenmek değildir ki bir iki görüsürsün için ısınmazsa kalp atmazsa evlenmek zorunda değilsin sonucta

lilyy
        Deli gibi severek evlendik boşanmanın eşiğinden döndük. Yani ne olacağını kimse bilemez. Hayırlısı olsun.

lilyy görücü usulü ile evlenmeyi birileri vasıtası ile görüştükten sonra insanlar ilk gördükleri gibi hemen evleniyorlar. Hiç tanıma fırsatı verilmiyor diye algılıyorlar öyle değil. Ben de görücü usulü ile evlendim. Esim ailesi ile eve geldi tanışmak için biz ayrı bi odaya geçtik yanımızda 3. Kişi olarak gorumcem geldi. Zaten 3 kişi ile görüşme olur usulü budur. Neyse tanıştık 2 hafta görüştük söz oldu 6 ay sonra Nişan evlenmemiz 9 10 ay içinde oldu. Bu süre zarfında sürekli konuştuk buluştuk görüştük birbirinizi tanıma fırsatı bulduk ve evlendik