kivi ortaokul 5 den lise yıllarına dayanan bi aşktı valla😂bence sadece benim aşkımdi😂 ilk başta o bana yanaşmiş olsa da ben onu daha çok sevdim tabi. Okulun en yakışıklı çocuğuydu ama bende en güzel kızlarından biriydim diyebilirim 🤭 çoğu erkeğin bana ilgisi vardi benim ona. Güzel anılar yaşadık masumdu çok tatlı şeylerdi ama nedense o benim sevgime güvenerek beni çok üzdü ne zaman isterse geldi ne zaman isterse gitti bende kabul ettim ama lise yıllarında ben bitirdim onu içimde gerçekten de bitti 😂 evlenmeden 2 ay önce arkadaşıma onunla konuşmam lazım saçmalasin demişti salak😂 ben zatem ondan sonra eşimi buldum 6 sene birliktelik sonrası evlendik 😂 gelmiş saçmalasin diyo😂 düğünümden 3 gün önce sürekli evimim yakınlarda görüyodum ama hep yönümü değiştirdim. Çocukluk aşkıydi güzeldi tatlıydı ama iyi ki de onunla değil de eşimle evlenmişim. 2 aya o da evleniyor hatta ama salak geçen ay arkadaşıma bebeğimi sormuş 😂😂😂

• kivi bunu yanıtladı.

kivi salak be evlenmişim ne olucak saniyosa 😂 şimdi gülüp geçiyorum evleniceği kıza çok üzülüyorum acaba hala beni sorduğunu duysa ne hisseder yazik pislik adam 🤮

Ahhh ilk aşklar 🤦🏻‍♀️Bnm ortaokul 2.sınıfta başlamıştı o okumuyordu aşıktık birbirimize çok çekişmeli bir ilişkimiz olmuştu 6 sene sürdü çok ben merkezci bencil kıskancın tekiydi bnde çok özgür ruhluyum anlaşamıyor ama birbirimizdende kopamıyorduk kızlarla gizli gizli çok konuşuyordu gavaaaat ben bitirdim en sonunda aradan biraz zaman geçince eşimle tanıştım . O ilk aşkım olcak gavatında beni başkasına kaptırdığı içine doğduki bana destanlar yazdı yalvardı yakardı ahh ne msjlar attı bnde kedin kararlıydım bir daha hata yapıp ona dönmek istemiyordum ağlaya ağlaya msjlarıbı geri çevirdim reddettim ama çok acı çektim . İyiki eşimi seçmişim çok sevgi dolu bir eş bir baba🥰 kendime yaptığım en büyük iyilik Eşim❤️ Eğer eşim değilde onunla olsaydım hiç mutlu olamicaktım biliyorum şimdi o da evlenmiş ve bnm kızımdan tam 1 yaş küçük bir kızı var inşallah eşine çok değer veriyordu mutlulardır

• kivi bunu yanıtladı.

Ilk defa burda anlatiyorum… lisede internet cafeler vardi chat siteleri uzerinden o zamanlar universitede felsefe okuyan biriyle tanismistim. Onu gorunce canim kanim akti sanki. Qyni sekilde o da oyle oldu. Telefondan konusmaya basladik ben batida o batidaydi ikimizde okuyorduk hic gorusmedik. 1 sene kadar konustuk sadece telefonda. Okul bittikten sonra babam beni istemedigim biriyle evlendirmeye kalkti bende o siralar konusup gorustugum biri vardi ona kactim. Bazen iyi bazen kotu yuvarlanip gidiyoruz. Ama aklimdan o ilk askimi cikartamadim. Aradim deredim buldum onu. Cunku onu gorememek icimde hala bir ukteydi. Konustuk telefonda o evli ben evli… kader diye birseyde varmis demekki. Ama dunya gozuyle onu gormeyi herseye ragmen cok istiyorum. Sadece uzaktan gorsek birbirimizi o icimde yanan ates soner belki

Elifprt ikinizde evlenmıssınız yolunuza baksanız ya.. olan da bir olmayanda bin hayır ara demısler .. bazen olmuyorsa olmuyordur cok da sey yapmamak lazım

bitterdelisi24 yok bizimkisi bana gore eslerimize ihanet degil yani. Beni seneler gecmesine ragmen unutmayan bi adam buldum bu ilk ask ve gormesemde hissetmesemde ben onu kalbi beni biraktigi yerde kalmis. Olmaz artik bi cacik zaten is isten coktaaaan gecti. Ah bi gorsem yetcek. Nasipten otesi yalan

bitterdelisi24 once chat sitesinde. Kameradan gorduk birbirimizi. Sonrada telefondan konustuk. Seneler sonra yene telefondan konustuk 2 kez. O kadar. Ama ilk ya iste gelir gecer sandim ben. O ilk olan sey askmis gercekten. Ben en son onun sesini duydum ya sanki seneler onceki heyecanla konustu benle. O yuzden bende ayni duygulari hissettigim icin onu dunya gozuyle gormek istiyorum

Elifprt arkadaş ben mi yanlış okudum acaba diyip üç kez okudum ve bence doğru anlıyorum hem ilk aşkım diyorsun zorla birine verecekler o ara görüştüğüm biri var diyorsun iki kişiyle birden mi konuşuyordun madem kaçacaktın unutamadığın aşkına kaçsaydın evliyken konuşmak neyin kafası sen kocana o karısına ihanet ediyorsunuz yazıktır günahtır yapmayın böyle şeyler beynim yandı 🤯

Deleted_1 biraz karısık anlatmıs ama ben birini severken baskasına zorla verildi diye algıladım