evli olmadan cinsel iliwkiye tepkiniz
bi kadinin akli dengesi yerindeyse bence boyle biweyi yapmamasi lazim diye duwunuyorum
diana
Hanımefendi kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ben; fakat söylediğiniz şeyler Türk kadınlarının yıllarca özgürlük için savaşmasını hafife alıyor. Burada size cevap yazan kadınların size has bir kötü düşüncesi yok. Fakat siz özgür kadınların yaptıklarına aklı dengesi yerinde olanlar bunu yapmaz gibi şeyler yazdığınızda yargılamış olursunuz. Hakaret etmiş olursunuz.
sevincala ben hakaret etiyimi duwunmuyorum ben bir turkde degilim tabiki hep kadinlarin tarafindayim ama ben yolunda cikmiw bazi kadinlara iyi bakmam icimden gelmez insan oncelikle Allahini duwunur kendisni degil ben yapsam ilk allahimdan utanirim ben bir kadin olucam ve bir kotu hareketimle tum kadinlara hakaret etiricem dorumu bu
diana Siz hakaret ettiğinizi düşünmüyor olabilirsiniz, fakat nihayetinde sizin düşünceniz en doğru düşünce diye bir şey de yok. Mahkeme böyle düşünmüyor mesela. Bu kişiler size hakaret davası açsa kazanırlar.
Artık sizi anlayışlı olmaya davet etmeyeceğim uyarılarımı yaptım. Hakaretiniz olursa admine de değil direk Türk mahkemesine şikayet edeceğim.
diana
Tartışmalar olabilir ben size hakaret etmeyin dedim.
Siz buradaki bir çok kadının fikrini hoş karşılamazken neden sizin fikrinizi hoş karşılamalarını bekliyorsunuz?
Anlayışlı olun ki size de anlayışlı davranılsın değil mi?
sevincala ben tepki vere bilirim sende vere bilirsin bi bawkasida ama bu senin yada benim yada bi bawkasinin fikirini degiwdire bilecek anlama gelmez oyle degilmi ben tartiwmak icin acmadim ben sizleri tanimak isderim sizinle ayni yerdeyim ayni cinsdenim bi yerde bir yalniwim varsa dersin kabul eder yada etmem saygi duyarim