BerlinerBol88 havaalanında nasıl nerde oldu 😂
💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋
Ask_hosmus
Aynalı sifonyerin üstünde 🤭
El arabası 😂
Ben daha aktif daha istekli daha atesliyim 🔥
Siyah el arabası mı 🤔😂😂
Ask_hosmus ambar ve merdivenin üstü 🤦🏼♀️
İsmini bilmediğim saçma bi pozisyon Gülmekten yapamamıştım zaten 😅
İkimizin de ateşi oldukça fazla eşitiz :)
Ask_hosmus ama sadece benim aileme karşı yapıyor sorun orda ben zaten asla fuzuli harcama yapmam kendi de hep Allah razı olsunsenden der ama aileme yapıyor sadece misal annemlere gittiğimizde sigarasını çıkartmaz çıkartma da çok nadir hep annemden içer
Ask_hosmus yok ya tatildi göl evi konsepti gece karanlık ve herşeyiyle bize aitti villa kuytu köşede verdik çoşkuyu 💃💃
Buzlulimonatam sizin eviniz bakınız yok mu 😂 niye dışarıda yapıyonuz😂😂sen pozisyonu söyle adını ben söylerim😂
Kbss ooo o zaman sıkıntılı otlakçıyı hiç sevmem ayıp çıkarıp masaya koysa paketi sanki annen onun sigarasını tenezzül mü eder
Orange-woman hayalimdeki tatil yaa 😭
Ask_hosmus başlıkları yani kolumuzu koyduğumuz yer 😂😂
Yasak_elma kız hepi topu 1 defa yaptık ama kanepede oluyo tabi çocuklardan kaçıyoruz 😂😂😂
Deli-hatun kıııız oraya bardak koyuyom ben yapmaaan😂😂😂
Ask_hosmus işte çok rahat değildi ilk ve son oldu 😂
duy1se Bizim biletler saat 05:45 uçuşu içindi, yani havaalanın her yeri dopdolu olmadığı saatlerde😁 Check-in/kontrollerin yapılmadan önceki alan var ya? Oradaki en en en dip köşeye gittik biraz dinlenmek için 😂😇 orda baktık ki kimse yok tam köşeye girdik, üstümüzede montları attık ve o şekilde oldu🤭 tabi aşırı uzun sürmedi güvenlik vs.gelir korkusuyla (zaten bir kere başka bir yerde bir yakalanma olayi yaşadım🤦🏻♀️) ama çok heyecanlıydı 😂 Hatta eşim bir kerede VIP lounge ayarlayıp orda yapalım demişti 🤭
Ask_hosmus bizimki sert değil yumuşak kız bardak sendeliyo durmuyo 😂😂😂
Bizim sex hayatımız çok renkli 🧿
1) En saçma yer olarak kesinlikle Mısır tarlası 🤣. O zaman eşimle sevgiliyiz kavga etmiştik. Ben arkadaşımın yanına Sakarya/ Serdivan’a gitmiştim. Eşim de Sakarya/ Akyazı’ya annanesinin kaplıcalarına gitmiş 2 günlüğüne. Sonra buluştuk. Barışmamızı kutlamamız lazım dedi. Vakit yoktu . Yol kenarındaki Mısır tarlasına sokup yaptık. O sene Mısır yememiştim 🤣🤣🤣
2) Yaptığımız en absürt 2 pozisyon var; biri ayakta ters oral yaptık ikincisi de kucakta ayakta yapmıştık.
3) Kesinlikle eşimin daha istekli. Adamın libidosu tavan😏 doymuyor herif 😳
Uykulupingue ahah ya niye öyle yapıyor 😂kaynanam sağolsun önemli bişy olmadığı sürece kapıyı bile çalmazdı
Nakrenpasa mısırdan soğudum desem 😂
BerlinerBol88 ayy ben biri gelir biri görür korkusuyla zevk alamazdım heralde yada kameradan izlerler fln 😂 tebrikler deli cesareti 😬
Ask_hosmus etmiyor zaten annem birşey demiyor da ben sinir oluyorum ayda yılda bir gemiden sigara verirlerse 2 paket verir şuan çok doluyum eşime karşı biri birşey dese patlayacagim ahh kafam çok karışık bana dokunmasını bile istemiyorum şuan konuşmak bile istemiyorum