Merhaba! Kızlar ilişkide eşim çok çabk boşalıyo ve malesefki ben hiç mutlu deilim bu konuda acaba aranızda geçiktirme için sprey krem beya başka bişey kullanıp memnun kalan varmı biz bi markanın spreyini aldık ama hiç bi işe yaramıyo siz ne durumdasınız erken boşalmadan şikayetci olan var mı

Mrwnn viga5000 mavi sprey kullanıyorduk baya faydasını gördük ilişkiden 20dl önce sıkmak yeterli sizin kullandığınjz marka nedir

Nakrenpasa ne kadar sık gün aşırımı 😁 haftada ıkı gırerız genelde. İşe koyul ğst bas cıkar yat kalk toplamı 10 dkakıkayı bulmaz oda ön sevısmeyı cıkarsak 3 dkkadır

Mrwnn canim bizde aldık ise bayg yarıyor adı BlackBerry eczaneden aldım ben normalde on sevişme hariç 5 dk sürüyordu bununla 20 dk sürüyor

Nakrenpasa aynen bizim gün aşırı yada günlük olur sıkıntı olmuyor ama adet bitimi ilk üç gün beş dk sürüyor 😂

Matruskaa valla biz haftada en az 5 gün yapıyoruz. Eşimin libidosu tavan. Bi de baya uzun sürüyor. Ben sıkılıyorum artık ta bi şey demiyorum. 🫢

Nakrenpasa Hay masaallah 😁😁 sartlar el versede haftada en fazla 3 yaparız heralde coluk cocuktan fırsat olmuyor. Bızımkı ytalımmı yataşım hadı çat çat öat kalk yıkan 🥰😁

Nakrenpasa Yaa benımkı tam bir kütük 6 sene oldu daha 1 senedır ön sevısme olur bn öpüşmeyı sevmem bn elleşmeyı sevmem dıyıp duruyodu konus konus zor yonttum bıraz bı 6 sene daha gecerse belkı kütüğüm tamamen yontulur 😁😁😁