delikcorap spor yapıyor musun bende 1 ay oldu diyete başladım diyetisyenle. 4 kilo verdim bende basen var erisin istiyorum bugün başladım spora zaten kalan 5 kilo fazlam var
DİYET KONUSUNDA DENEYİMLİ OLANLARRR
Eskobar 😂😂😂her türlü solluyor Hürrem’i çılgın Özge 😂
bitterdelisi24 ay cok tesekür ederim🥰
Ozge49595 canım benim 🌼😂😂
bitterdelisi24 havada karada😂
Bum Diyetisyene gidiyorum sağlıklı beslenip her gün 1 saat spor yapıyorum 62’den 58’e düştüm hedefim 55 az kaldı inşallah cay korse falan bana hikaye geliyor en etkili yöntem sağlıklı beslenip spor yapmak yada yürüyüş yapmak gerisi kısa vadeli oluyor diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim ne kadar yağdan verdiğinizi de görmüş oluyorsunuz👍
sosyolog1kadin yok canım spor yapmadım arada yürüyüş yaptım ev çocuk başlı başına spor 😂😂
sosyolog1kadin diyet listenizde ne var mesela yağdan gitmesi için neler yapabiliriz
2minikmucize uyanınca ılık suya bi kaç damla limon yada sade kahve 2 bardak su 2 saat sonra da kahvaltı yapıyorum ben anca acıkıyorum. 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek yeşil çay 5 6 adet zeytin salatalık domates yeşillik kahvaltı böyle genelde. 1 gibi ara öğün kahve yanına 3 5 adet çiğ kuru yemiş 4 gibi de 1 adet meyve yada 1 bardak ayran yanına Altınbaşak bisküvi 3 4 adet ama ben açlık hissetmediğim için genelde ara öğün 1 defa yapıyorum yada hiç yapmıyorum akşam yemeği de 6 yemek kaşığı sebze 3 yemek kaşığı pilav 1 kase yoğurt bol salata. Et tavuk balık olunca da 120 gram yanına bol salata 1 dilim ekmek yada 3 4 yemek kaşığı pilav arada kilo veririmi durursa detoks yapıyorum En geç 9da bi porsiyon meyve. Ama benim kilom yüksek değil 62 kiloyum hedef 53 o yüzden öğünlerim az çünkü bu bana göre yapılmış. Başkasının listesi çok farklı oluyor herkesin yaşam tarzı kilosuna göre değişir
Denizgoz hangi sporu yapıyorsun. Bende 62 ile başladım şuan 58im hedefim 53😊
sosyolog1kadin bunu yapıyorum
sosyolog1kadin anladım çok teşekkürler
Bum ben uzun zaman once karatay diyeti yaptim, cok guzel bir diyet, hem insan saglikli besleniyo, hem de zayifliyor, diger diyetler gibi insani gucden salacak degil cok iyi tavsiye ederim. O zamanlar zayiflatuci bir detoks icecegi de yapiyordum kendime. Simdi bir tencerenin icini suyla doldur, icine limon kes at, zencefil, maydanoz sqpi ve ya kendisi fark etmez, ve bir kac tane tarcin sonra onu kaynat ce gunde 1-2 bardak ic yag yakiyor
Bum Merhaba, diyet serüvenine girecem diye kafanıza koyacaksanız biraz zor oluyor. Ben de fazla külodan mağdur olanlardanım. En fazla kilo 97’ye kadar gittim. Verip geri alanlardandım açıkçası. En son geçtiğimiz aralık başladım, bugün ulaştığım kilo 79, hiç kolay olmadı, basen pes ediyorum geceleri ac yatıyorum ama buna değer. Yiyeceklerde şeker un tüm ürünleri kestim, elimden geldiği kadar 3 litreye yakın su tüketmek, ve yürüyüş. Günde her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum, kar kış yağmur demeden. Değer mi kesinlikle. Artık diyetim biterse normal beslenmeye tatlıya saracam düşüncesi kafamdan gitti, çok şükür. Artık sağlıklı beslenecem kafadayım. Hedef 72 kilo, aralığa kadar veririm ve 1 yıl korursam artık sabit o kiloda kalacam. Hiç diyetisyene gitmedim, kendi çapımda. Size başarılar✊