Emommom benim tek takildigim sey evlenmeden once soyleyip vicdanen rahatlamamis gecen bir postta linc yiyince soylemisti. Hanimefendiye de dedim bana kalkip sonradan boyle haltlar yedim dese derim ki niye basta yalan soyledin bosarim. Bana sey dedi sen ve esin boyle olabilirsiniz ama biz boyleyiz falan… Dusunsene esin sana basta yalan soyluyor ve sen sonra gercegi ogreniyorsun ve sey diyosun olabilir bizde yapalim… Yeminle ne ben ne esim yalani kaldiramayiz. Yoksa hayatta daha once kimle ne yasamis umurumuzda olmaz gecmis gecmistir diye… Birde anali cinsel iliskiden saymiyordu djdndnd adamida pavlovun kopegine cevirmis sksmsm
Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎
Sevdalugunhicsarmadi hayal dünyana hayran kaldım 🤭🤣
SeydaSakarya sizin de hayal dünyanız baya genişmiş amma güzel yargı dağıtıyorsunuz pek tarzım değil ama hiçbir dediğinizi ciddiye alamayacağım 😂
Pink-pink2 küçümseyicilik sevmem
Pink-pink2 ben size daha çok gülüyorum 😂😂😂 napcan anca böyle mutlu olan insanlardansınız
Cicekliperde video açılmıyor 😂😂😂
Aramsamsam üzülme senin de olur 😂😂😂
Hunili sen yine de dene şansını bacım nolcak 😂
Selena10 hepsi ahlak bekçisi ondan😂kim bilir belki de Allahlık taslıyorlardır
Glcan_trr eşimizle ilişkimiz ve birbirimize açık oluşumuz neden bu kadar başkalarını ilgilendiriyor acaba daha doğrusu size ne bizim için sorun olup olmamasından😂
SeydaSakarya yoo anal yaptım vajinal yapmadım dedim eşime de anlattım size niye dokundu😂
Sevdalugunhicsarmadi ben de Allahlık taslayan yargı infaz müdüreleriyle aynı havayı solumaktan tiksindim
SeydaSakarya evet bende yapan mevzusuna takıldım. En başta demeyip sonra demesine ve eşinin bunu doğal karşılayıp hadi bizde yapalım demesine. Demek ki zaten adamın sapkın düşünceleri varmış. Krizi fırsata çevirmiş 🤷🏻♀️ İlginç bir ilişki. Şahsen kimle ne yaptığı ya da eşiyle olan fantezileri beni ilgilendirmez. Neresinden ne yaparsa yapsın ama yalan mevzusu ilginç. Belki kendisi de yalan söylüyor olabilir. Böyle bir hayali fantezisi var belki. Gelip burda anlatıp tatmin oluyor 😂
_Mandela_ yani kısmen haklısın ama zaten uzun vadede yapmam böyle bir ceza
Emommom her şeyi geçtim hayal dünyanız geniş😂
SeydaSakarya en insani yorum👍🏻
yinehamile35 kız bu bizim hayal dünyamız değil ki. Senin anlattığın şeyler. Senin hayal dünyanın eseri. Topu niye bize atıyorsun. Biz senin yalancınız 😂
Emommom senaryo yazdın ya belki şudur budur diye işte o senin hayal dünyan ben gerçekleri zaten anlattım😂
yinehamile35 canim benim Radyo tv okudum senaryo , kurgu vs derslerimiz vardi hayal dunyamin genis olmasi cok iyi benim meslegim icin tesekkurler:)
Sept nerden bildin 👍🏻😂