• +18
  • Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎

Selena10 sorun gecmisi degil kadin sadece vajinal iliski yasamamis ve bunu esinden saklamisti , esine bakireyim hic iliski yasamadim demisti. Cunku esi bu tarz seylere onem veren biriymis bu kadin yanastiginda vile evlilik oncesi kaciyormus. Sonra ne kadar dogru bilemem ama kocasina soyledi(!) gercekleri ve sende yap falan dedi kocasina. Ne kadar dogru bilemem dedigim gibi ama olay kadinin sadece vajinal iliski yasamayip ben hic cinsel bir sey yasamadim saymasiydi :D

yinehamile35 yani eger cidden kalbimi kıracak bir şey yaptıysa bir kaç gün ben de uzaklaşırım ama bunu ona ceza vermek için değil içimden gelmediği için yaparım sorunu oturup konuşup çözebilecek kadar sakinlesene kadar açıkçası çok fazla konuşmam bile çünkü fevri biriyim kalbini kırarım konuşursam ve seks tartışma üstü kapatmak için çok saçma bir yöntem sorunlarımı sırf seks için unutmuş gibi yapamam ben ama cinsel ceza vermek kavramı çok saçma adam der yani ben senin evcil hayvanın miyim ki bana ceza veriyorsun diye bence yaptığınız seks hayatını geçtim evlilik hayatınızı zedeleyecek bir davranış kısa vadede hissetmezsin ama uzun vadede yıkıcı etkisi olan bir şey 🤷‍♀️

Sevdalugunhicsarmadi olay burda degil baska postta oldu. Kadin diyor esim degil ama baskalariyla bunlari bunlari yasadim ama iliskim olmadi zaten esimde bilmiyor falan gibisinden. Ayrica evlilik oncesi cinsel hayat tercih meselesidir. Yada esiyke iki tarafli olarak onayladiklari seyleri yasamakta onlara kalmis bize laf etmek dusmez. En fazla yapabilecegimiz sey saygi duyup uygulamamak eger durum bize ters ise.

Emommom benim tek takildigim sey evlenmeden once soyleyip vicdanen rahatlamamis gecen bir postta linc yiyince soylemisti. Hanimefendiye de dedim bana kalkip sonradan boyle haltlar yedim dese derim ki niye basta yalan soyledin bosarim. Bana sey dedi sen ve esin boyle olabilirsiniz ama biz boyleyiz falan… Dusunsene esin sana basta yalan soyluyor ve sen sonra gercegi ogreniyorsun ve sey diyosun olabilir bizde yapalim… Yeminle ne ben ne esim yalani kaldiramayiz. Yoksa hayatta daha once kimle ne yasamis umurumuzda olmaz gecmis gecmistir diye… Birde anali cinsel iliskiden saymiyordu djdndnd adamida pavlovun kopegine cevirmis sksmsm

Pink-pink2 ben size daha çok gülüyorum 😂😂😂 napcan anca böyle mutlu olan insanlardansınız

Glcan_trr eşimizle ilişkimiz ve birbirimize açık oluşumuz neden bu kadar başkalarını ilgilendiriyor acaba daha doğrusu size ne bizim için sorun olup olmamasından😂