eşiniz penetrasyon yaparken sizde kendinizi klitoral tatmin edebilirsiniz, denediniz mi hiç?
Bu bir süreç aslında. Bir süre insan adapte olmaya çalışıyor. Hatta penis bir süre baskı ve ağrımsı bir his veriyor en başlarda. Zamanla hem eşe tamamen alışma,
yatakta pozisyonlara daha rahat girip kendini psikolojik olarak da özgür bırakınca, akışa uyunca kendiliğinden oluyor. eşinin emeği de göz ardı edilemez.
Benim bir 8 9 ayımı almıştı vajinal orgazm olmam. Ki benim önceden uzun bir sevişme deneyimim olmasına rağmen bir sene almış neredeyse. Ben de başlarda eşim okşasa da klitoral bile olamazdım ama kendi kendimeyken rahatlıkla olabiliyordum. Şimdi ben istiyorum onu yönlendiriyorum, kendimi ona bırakıp yön veriyorum sadece. Hem klitoral hem vajinal olabiliyorum.
eşiniz bakımından şanslısınız, ona takıntı yapmamasını, yetersiz hissetmemesini söyleyin. Bir şekilde olacak diyip akışa zamana bırakıp sevişin, bu orgazm konusunu ille de olacak diye takıntı yapmayın. Siz eşinize bırakıp penetrasyon esnasında kendinizi uyarın. İlk orgazmım o şekilde olmuştu ve şiddetliydi.
Eşinin elini kullanarak masturbasyon yapmayı dene, sana nasıl dokunacağını anlamasını sağlar. Ben çok faydasını görmüştüm