Bambii teşekkür ederim bugün itibariyle başladım bir arkadaşımız liste attı inşallah işe yarayacağını düşünüyorum 🥰

TombulHatun bence değil, kilo vermeyi zorlaştıran yediğimiz ara öğünler zaten onları kısarsak zatıflıyoruz, kahvede tok tuttuğu için yardımcı oluyor. ne kadar az yersek okadar hafifliyoruz.

Sevgiii bana göre tam tersi be senelerce aç kalarak kilo veremedim ve aç kaldıkça vücut her yediğini yağ olarak depoladı bu doktorların söylediği birşey ara öğünde 5 adet bademin yada 1 kayısının sanmıyorum li zararı olsun aksine bir sonraki öğüne kadar aşırı acıkmayı önlüyor sende bunu kahve içerek yapıyorsun aslında çok da farklı değil ben sadece kahvenin fazlasının bir zararı olur mu acaba diye düşündüm

Mujahide_esved ben bu kiloda olsam yatar kalkar dua ederim kız kilolu falan değilsiniz dikkat edilcek bişiniz yok kendinize eziyet etmeyin bidahamı gelcez dünyaya😂

TombulHatun gebelik sürecinde bulantı bittikten sonra sekiz kilo almışım ama baksan karnım dışında yine yok yine yok😂😂😂

Eskobar incecikler bana yavan geliyor ya böyle yumuşak hafif dibine almış kurumuş yaprağın bir tarafı offf 😀

melikegencalll
            Sabah: Sade kahve(içine 1 çk Hindistan cevizi yağı konulabilir) + 2 bardak su + 1 kuru kayısı
            Sabah:
            Yeşil çay + 1 yumurta + 1 dilim beyaz peynir veya 2 yk lor peyniri + 7-8 zeytin + domates, salatalık, yeşillik, biber + ½ dilim ekmek .
            Ara:
            Sade kahve + 2 kare bitter çikolata
            Ara:
            3 yk yoğurt + 1 çk pul biber + sumak + çörekotunu karıştırın + 1 porsiyon meyve VEYA
            1 bardak ayran + 3 altınbaşak bisküvi
            Akşam:
            1 gün: 6 yk kurubaklagil + 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav + domates, salatalık
            2 gün: 120 gr et/tavuk/balık + salata + 1 bardak ayran + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav
            1 gün: 6 yk haşlanmış nohutu baharatlayıp fırınlayın + üzerine 1 kase sarımsaklı yoğurt dökün + Bol salata
            1 gün: Fırında sebze (1 yk yağ ve baharatlarla harmanlayın, fırınlayın) (patates 4-5 dilim olur) + 1 kase sarımsaklı yoğurt + bol salata
            Ara:
            Benim demlettiğim çay + 2 ceviz veya 1 yk kadar kabak çekirdeği
            NOTLAR:
            Günde 2,5 lt su içilecek.
            Akşam yarım lt kaynar suya: Bir tutam kiraz sapı + 1 çubuk tarçın + 1 tk mate + 1 tk rezene + 1 dilim limonu 10 dk demleyip için.
            Haftada 4 kez 45 dk yürüyüş veya Leslie mile 1 yapılsın.

Son 2 gün : Yeşil çay + 1 dilim beyaz peynir + közlenmiş biber, domates + 2 ceviz
            Ara:
            Sade kahve + 2 ceviz
            Öğle:
            3 yk haşlanmış yeşil mercimek + 1 kase yoğurt + 1 çk pul biber + sumak ile karıştırın
            Ara:
            Yeşil çay + 10 çiğ badem/fındık
            Akşam:
            3 yk haşlanmış tavuk ile salata bol salata + 1 bardak ayran
            Ara:
            Bitki çayı + 1 porsiyon meyve

Eskobar kız öyle deme bi 60 olsaydım 😂 sen kaç kilosun şuan bide ikizlere hamilesin 🥰