sosyolog1kadin evet biliyorum ama şuna emzirme dönemindeyim öncelik kan değerlerime baktirmam lazım emzirme bitince yapmak istiyorum bunuda ona göre diyetisyen ile hareket edicem ama bu süreç zorlu olacak benim için daha bi sene var gören bişey yemiyo musun demeye başlıyo artık insan içine çıkmak istemiyorum ay iki bebek uykusuzluk yorgunluk ta var aslında o yüzden de alamıyorum sanki benim bebeleri başkası büyütmüş te ben hiç yemiyomusum gibi konuşuyorlar canım sıkılıyo

Popy_ insanlar hep konuşur konuşacak sen kulaklarını tıka onlara. Dediğin gibi bence pazartesi git bi kan tahlili yaptır değerlerin düşmüş olabilir takviye falan yazmasını iste doktordan balık yağı kullan iştah açıyor. Yüksek kalorili şeyler ye iç tabi en başta uyku dinlenme şart eşin yardımcı olmuyor mu yada başka biri annen kaynanan falan

Popy_ insanlar hep konuşur konuşacak sen kulaklarını tıka onlara. Dediğin gibi bence pazartesi git bi kan tahlili yaptır değerlerin düşmüş olabilir takviye falan yazmasını iste doktordan balık yağı kullan iştah açıyor. Yüksek kalorili şeyler ye iç tabi en başta uyku dinlenme şart eşin yardımcı olmuyor mu yada başka biri annen kaynanan falan

Kuzum öncelikle az porsiyon.
      çok yürüyüş,,
      kimseye takmadan spora devam.
      stres kilo yapar.

sosyolog1kadin herkes var yanımda aslında kaynanam eşim eşimde hiç durmuyo Küçük ben çok çabuk yoruluyorum aslında daha başka sağlık sorunlarım da var ondan kaynaklanıyor birazda yardımcı olduğun için teşekkür ederim 😊

Mujahide_esved aşko bütün gün bir şey yeme sadece şu ve şekersiz kahve iç ,saat 22- 23 arası meyve sebze ye arada yap bunu farkı görürsün.:)

Popy_ anladım canım ondandır büyük ihtimalle iyi olursun inşallah Rabbim şifa versin. Sağlığını ihmal etme bebeğin sadcee sende duruyorsa senin kendine daha çok dikkat etmen lazım

Mujahide_esved ben dukan birasiyla 2 kilo verdim 1 haftada.. tekrar kurban bayramında memlekete gittim verdigim kiloyuda aldim geldim. Suan 10 kilo fazlam var bugun yine basladim bakalim. Ekmek seker ivir zivir kestim ins veriririzz Allahim yaa

Cicekliperde atayım kuzum tabi 😃😘
          Sade kahve(içine 1 çk Hindistan cevizi yağı konulabilir) + 2 bardak su + 1 kuru kayısı
          Sabah:
          Yeşil çay + 1 yumurta + 1 dilim beyaz peynir veya 2 yk lor peyniri + 7-8 zeytin + domates, salatalık, yeşillik, biber + ½ dilim ekmek .
          Ara:
          Sade kahve + 2 kare bitter çikolata
          Ara:
          3 yk yoğurt + 1 çk pul biber + sumak + çörekotunu karıştırın + 1 porsiyon meyve VEYA
          1 bardak ayran + 3 altınbaşak bisküvi
          Akşam:
          1 gün: 6 yk kurubaklagil + 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav + domates, salatalık
          2 gün: 120 gr et/tavuk/balık + salata + 1 bardak ayran + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav
          1 gün: 6 yk haşlanmış nohutu baharatlayıp fırınlayın + üzerine 1 kase sarımsaklı yoğurt dökün + Bol salata
          1 gün: Fırında sebze (1 yk yağ ve baharatlarla harmanlayın, fırınlayın) (patates 4-5 dilim olur) + 1 kase sarımsaklı yoğurt + bol salata
          Ara:
          Benim demlettiğim çay + 2 ceviz veya 1 yk kadar kabak çekirdeği
          NOTLAR:
          Günde 2,5 lt su içilecek.
          Akşam yarım lt kaynar suya: Bir tutam kiraz sapı + 1 çubuk tarçın + 1 tk mate + 1 tk rezene + 1 dilim limonu 10 dk demleyip için.
          Haftada 4 kez 45 dk yürüyüş veya Leslie mile 1 yapılsın. 5 gün yap bunu

Cicekliperde bunu da diğer listeyi 5 gün yaptıktan sonra 2 gün bunu yapıcan.
          Son 2 gün : Yeşil çay + 1 dilim beyaz peynir + közlenmiş biber, domates + 2 ceviz
          Ara:
          Sade kahve + 2 ceviz
          Öğle:
          3 yk haşlanmış yeşil mercimek + 1 kase yoğurt + 1 çk pul biber + sumak ile karıştırın
          Ara:
          Yeşil çay + 10 çiğ badem/fındık
          Akşam:
          3 yk haşlanmış tavuk ile salata bol salata + 1 bardak ayran
          Ara:
          Bitki çayı + 1 porsiyon meyve

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Cicekliperde biraz az gelebilir belki sana çünkü ben 160 boy 62 kilo ile başladım şimşd 56.5 geliyorum. Sen porsiyonu bi tık arttır yada ilk gün dene çok aç. Hissedip dayanamazsan akşam 3 değil 4 kaşık pilav 7 8 kaşık sebze yada ne yaparsan onu koy yani 2 3 kaşık arttır ara öğünü atlama ben hepsini yapmıyorum ara öğünün. Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 parmak kalınlığı ve uzunluğunda olacak