Eşimin bana soyledıklerınden sonra sosyal medyaya ara verdım bugün kuzenım şey dedı abla ya ıphone 11 on var güzel fotoğraflar cekıyorsun paylaşsana niye paylaşmıyorsun o kadar para verdınız sonucta telefona dedı bende sürdüm bırsey demedım iyi telefon kullananlar sosyal medyada çok mu aktıf olması lazım ne alaka çok saçma degıl mi eşime soyledım sakın dedı ara vermişken birdaha bulaşma alınırım aşma dedı
Kuzenımın dedıği
!!!
Berra1 iphone 11 kullanmak ile sosyal medya kullanmak arasındaki bağı kuramadm o nasıl mantık yine çekersin kendine anı kalır illa paylaşmak mı gerekir
Ara vermenizin sebebi neydi
TombulHatun bende o mantığı çözemedim işte
Berra1 çok mu kafaya takıyorsun şu sosyal medya ve insanların söylediklerini. Biraz relax 🤌
Berra1 bırak çözmeye çalışma muhtemelen kuzenin daha ergen telefona para verdin paylaşım yap diyorsa mantık aramamak lazım söylediklerinde, ne kadar önemli şu paylaşım yapmak bırakmışsn ne güzel neden insanların söylediklerini umursuyorsn ki he bahane arıyorsan o başka
Berra1 e herseyi paylasiyormussunuz önceden, kuzeniniz söyleyince neden alındınız anlamadım? Bence kötü niyet yok boş bulunup söylemiştir.
Berra1 sencede bu konuyu çok abartıp kafana takmıyor musun?
Berra1 13 pro max kullanan ben tek kullandığım uygulama YouTube izlediğimde yaprak dökümü 😂 sosyal medyayı çılgınlar gibi kullanmak için elinden geleni yapıyorsun ve eminim ki iğrenç fotoğraf çekiyorsundur çünkü bu kadar aktif olanların geneli öyle onu da çekip atayım bunu da çekip atayım kafasıyla saçmalıyorsunuz
Berra1 iPhone 11: ben ne alaka?