Babyface ben 54 kilo ile hamile kaldım 68 ile doğuma gittim şimdi 49 kiloyum bebeğim 8 aylık ben haftada 4 gün sabah aç karna bir fincan kimyon çayı içtim başkada hiç birşey yapmadım deneyebilirsin canım ☺️
kilo kilo kilo kilo❣️❣️
Meryemdonmez göbeğiniz var mı ben de zayıfladım ama göbeğim fena 🤦🏻♀️
aycinruzgar Şeker tüketimini azaltım hatta hiç yapmayıp spor
Bak şekersiz 21gün yap tartıda kg düşmesede inceliyorsun
Sjsjsjsjsjsjsjsj Otuz 32haftaya kadar ne kilo aldım ne çatlak vardı. Ama 32haftadan sonra 9kilo aldım doğurana kadar ve tüm karnım çatladı. İnşallah sizde öyle olmaz.
kaceymes ayy ben çatladim kalçalarım da var beyaz a bacaklarım kıpkırmızı çatladı hep ☹️ama inşallah çok kilo almam🙏
Babyface 86 ile doğuma gitmistim, emzirme sürede 54′e kadar indim. Hiçbir sey yapmadan. Kızım çok emiyordu her saat başı diyebilirim 26 kilo kendiliğinden gitti hatta evlenirken bile bu kadar zayif degildim. Simdi tekrar hamileyim. Bakalım süreç tekrarlanacak gibi.
livavv ben bi bakim canım
aycinruzgar çok hafif yok denecek kadar az
Babyface hanımlar Insta da @zulallemutlugunler sayfasını takibe alın derim çok kilo verdim hala da veriyorum sayesinde. Çok güzel ve etkili tarifleri var. Beende doğumdan sonra uzun bir süre kilo veremedim hatta doğum kilomun üstüne de kat kat almıştım 3 ayda 90 kilodan 77 kiloya indim halen devam ediyorum hedef 65 inşallah 🥰 🙏
Babyface hatta Insta da takipleşip grup mu kursak birbirimize destek oluruz
Malesef ben doğumda çok kilo aldım kızlar ne kadar yürüyüş yaptım pekte fayda etmedi kızlar şimdiyse vermeye iyice karar verdim