Ben daha önce mersinde bir markette görmüştüm bundan bu geciktirci sanırım

AC1512 bence prezervatif değil bikac gün takipte kalın derim ben

herseybos sertleşme sorunu bir ara vardı cinsel hayatımızdada sorun yok simdilik kendisine sorsam doğruyu sölediğine nasıl emin olucam bilemiyorum

Seda06 takip edicem bende öyle düşündüm sorsam doğruyu sölediğinden nasıl emin olucam yalanda söleyebilir sonucta

AC1512 biraz bekleyin bişey çıkmaz sa öyle sorarsınız

AC1512 Bilemiyecegim canım sadece akıl yurütmeyecalıştım sadece.Ama banada prezervatif olasılığı uzak geldi paketinin yırtılışından tut şekline kadar.Geciktirici olabilir büyük ihtimalle yani enazından ben bu seçeneğe daha yakınım🤷‍♀️Zaten çevirdiğimde uzun falan yazıyor.Şeyde olabilir penis büyütücü ilaçlar var onlardanda olabilir gibime geldi🤔Eşinin erken boşalması varmı canım?Yok ise şöyle bi soru soracağım eşinin organı küçükmü?

Yasak_elma valla erken bosalma penis kücüklüğü bir sorunumuz yok ama bir ara sertleşme sorunu vardi ve isteksizlik vardi ama bundan 6ay önce kadar simdi sükür o sorunumuz yok ilişki istediği de normal ewe ilgiside normal hayatımızda bir değişiklik yok bugün tesadüfen gördüm çantasında ve ben hep cantasıni kurcalarım gizli gizli ilk defa rastladım

mucem hiç kullandığını farketmedimm bazen sertleşme sorunu yaşıyorduk eskiden acaba ondanmı merak edip kullandı

AC1512 Prezervatif ya da ilaç gibi bir şey. Penis büyütücü, geciktirici özellikleri varmış.

AC1512 valla bilmiyorum değişik ilaç falan olsaa yinede yabancı yazılar var Türkiye’de böyle şeyler varmı bilmiyorum bişey diyemem ama bizde prezervatif kullanıyoruz ve yırtıldığında böyle köşeden yırtılıyor ve çıkıyor rahatça kayganlaştırıcı olduğu için bu yüzden ordan yola çıktım🤷🏻‍♀️ inşallah kötü bişey değildir googleden aratsanız ne olduğu çıkmazmı

ddbbee_5 48 saat doygunluk daha büyük Mutlu orgazm
              Mutlu geceler yazıyor anlayamadım prezervatif mi yoksa geciktirici sertleştirici gibi bseymi bilemedim eşime sorsam prezervatifse bana sölemezse yalan sölerse diye emin olamam

bitterdelisi24 prezervatif poşetinde 48 saat doygunluk gibi bsey yazarmı prezervatif eşim bekarken bile kullanmayan bir tip

AC1512 eşime gösterdim sperm geliştirici penis büyütücü bişey dedi 🤭😆

Rakunsu hmm iyiki sormussunuz en azndan prezervatif değil😃 acaba içinde hap mı vardı onu bilebilir mi eşiniz🤭

Yasak_elma çok mersk ediyorm ne dusundunde kafasında kullandı takp edicem birara çok isteği vardi aşırı ama ozaman cantasında böle bsey görmedim buara normal durumda buna denk geldim çantasında