• +18
  • Pubg de biri

Elizabeth_16 o kadar ıyi ve dürüst bir insan ki Allah korkusuda var

Ah evet o kadar iyi durust Allah korkusu olan bi insanki kendi evinde ki esini, sana duygusallik besleyerek aldatacak kadar.. Masallah.

Elizabeth_16 esime ihanet ediyormusum gibi geliyor

Ve ihanet ediyormussun gibi gelmesin, direkt ediyorsun. Kac yasinda insanlariz neyin ihanet, neyin ne oldugunu bilirsiniz. Gelip buraya sormaniz o kadar mantiksiz ki… O sozde abi kardes iliskisi kuran adamla bu kadar muhabbet edeceginize esinizle konuşabilirdiniz. Ha olmuyor mu o zaman bosanirsiniz ne yapacaksaniz yaparsiniz

Elizabeth_16 benim anlamadığım şu ağladığını nerden anladın ki?
Bırak ağlasın şerefsiz, Benim üzüldüğüm tek şey o adamın karısına üzüldüm, ne sana ne eşine ne de o ağzında lafta, Allah Allah diyen mahluka, sizin gibi karılar milletin yuvasını yıkıyor, bide o şerefsiz gibiler, başımıza taş yağacaksa siz gibilerin zevkine keyfine uç kurusunu düşünen pislikler yüzünden. Otur oturduğun yerde mutlu değilsen boşan ne kocanın başını yak ne de karşı tarafın yuvasını yık, şiddete karşı Bi insanım başta söylim ama eşin bunu duysa seni dövse öldürse, o çocuğuna ne olacak? Azıcık akıllı olun! İleri düşünün! Çocuğunuzu düşünün!

Elizabeth_16 her ne sebeple olursa olsun evlilik çerçevesi içinde resmi ve dini olarak ayrılmadan yapılan bu tür işlerin tümü benim için sadece ahlaksızlıktır. Seninle oynadığı oyundan çıkış yaptığı anda soluğu karısının yanında alıp sana gelince keşke sen benim eşim olsaydın demesiyle ne kadar iyi,dürüst ve Allah korkusu olduğuna şahsen ben ikna olamadım ve evet ihanet ediyorsunuz gibisi biraz fazla ikinizin de böylece devam etmeye gayet gönlünüz var ama buraya gerekçeleriyle yazdığınıza göre vicdanınıza zor gelen şeyler var onun sesini bastırmaya çalışmayın bu işin sonu iki ucu b*klu olan bir değnek hangi tarafından tutarsan tut üzerine bulaşıp kalacak

Elizabeth_16 Kesinlikle öncelikle bu benim görüşüm ama çok yanlış empati kurabilirsin böyle durumlarda eşin yapsa nasıl hissedersin . Değersiz hissediyorsan veya değer görmüyorsan bu çözümü değil kesinlikle eşinle konuşmalısın hiç olmadı boşanırsın bunun yolu budur . Adam senden hoşlanıyorum diyor sil gitsin niye düşünüp geri isteğini kabul ediyorsun sende illa ki konuşmak isteğin oldu diye düşünüyorum . Şuan eşinin sana bunu yaptığını düşün sadece yanlış olup olmadığını anlarsın zaten. Benim görüşüm eşin aldatsa dahi ki Allah korusun sen yapmamalısın çünkü karaktersizlik konusu bu lütfen yanlış anlama ama bence yaptığın çok çok yanlış hem eşine hemde o adamın eşine karşı büyük yanlış yapıyorsun sende bi kadınsın..

Elizabeth_16 Çok dürüst bir insanmış sahiden eşini oyundan tanıştığı bir kadınla aldatıyor. Çok da Allah korkusu varmış başkasının nikahlı karısına göz koyuyor .
Rahatsız olan vicdanını bu şekilde rahatlatmaya çalışma neresinden tutsan elinde kalır çünkü.
Eşinle problemin varsa ,düzenini bozmak istemiyorsan oyunda milletin kocasıyla konuşmak yerine evladına yoğunlaş.

Elizabeth_16 Ozaman ayrıl sonra neyapiyorsan kiminle konusmak istiyorsan konuş.Madem bukar hosnut degilsimiz hayatinızdan ayrilin arkadaş.ayrilanlar öluyormu sanki?Evliyken olmaz istediginiz kadar sevginiz ilginiz kalmasın evli oldugunuz surece olllmaaazz evlilik bu çocuk oyuncağımi yahu.

Elizabeth_16 ama o kadar ıyi ve dürüst bir insan ki Allah korkusuda var

Sadece buraya kadar okudum gülerek. Dürüst ve Allah korkusu var o yüzden karısının arkasından iş çeviriyor elin karısına kızına göz dikiyor . Hanfendi kendinize gelin , evlisiniz eşinizle problem varsa ya konusup çözün yada adam gibi boşanın. Elin adamlarıyla dertleşmek evliginizi kurtarmaz . Eşini apaçık aldatıyosun. Abi kardeş ayaklarını bırakın kimse kimsenin anasından doğmadıysa abin kardeşin değildir yaptığını bu şekilde kamufle etme . Eşin aynı şekilde başka kadınlarla dertleşse konuşsa burda aldatılıyorum diye post açarsın. O yüzden kendine gel ve yaptığın şeyi bırak sil o oyunu. Dijital hayat yüzünden zaten bir çok evlilik bitiyor . Git eşinle konuşup halletmeye çalış elin adamına değil. Baktın olmuyor güzellikle boşan ondan sonra naparsan yap ama evli insanlarla değil. Yazık günah değil mi o kadına ? Kocan aynı şeyi yapsa ne hissedersin? Yuvanın yıkılmasına sebep olacak şeyler yapıyosun. İkinizinde Allah korkusu yok ne yazık. Kendinize gelin ve hemen o oyunu hiç bir şekilde muhatap olmadan silin atın. Kendinizi temize çekmek için yok eşimle problemler var yok bilmem ne gibi abuk subuk bahaneler sunmayın. Çok iyiysen elin adamından uzak durursun. O şerefsizlik yapacaksa , sende sebep olmazsın gitsin kimle ne halt yerse yesin. Bok gibi sebeplerle yuva yıkıyosunuz resmen

Elizabeth_16 Allah korkusuda var ,

Kusura bakmada Allah korkusu olan biri kadınla böyle asla konuşmaz heleki evliyoen ve sende evlisin ,ve böyle birşey olsa evlendin diyelim o adamla sence pugb de başka bir kadınla tanışma ihtimali nedir asla böyle insanlara guvenme şuanda kocanla kötüsün ve bosluktasin ama yapma çok pişman olursun

Elizabeth_16 ya hadi işine ya aklına kalbine şeytan girmiş gelmiş burda abi kardeş diyo çarpılacaksın birde böyle kardeş fln araya sokma hmm aynen bizde 5 yaşında bebeyiz anlamadık hiç bir şey tamam tamam görmedik devam et

Elizabeth_16 Çok üzgünüm ama hem kendi yuvanızı yıkarsınız hem başkasının yuvasını empati kurun biraz lütfen o kadının yerine koyun kendinizi.. üstelik evladınız varmış yüzüne nasıl bakıyorsunuz ? Cok ayıp cok gunah evlisiniz çocuğunuz var lütfen kendinize gelin

Elizabeth_16 müge anlının bir lafı vardır bosanin istediğinizi yapın özgürsünüz ama evliyken hiç bir şey yapamazsınız böyle insanların kendine bile saygısı olmaz der çok haklı şu an ne olursa olsun evlisiniz eşinizle orta yolu bulmak varken ya da olmuyorsa yol vermek varken aldatmak haksızlık oluyor empati yapın biraz bana göre çok yanlış

Elizabeth_16 Allah korkusu olan biri demişsin sence Allah korkusu olan bir insan evde karısı çocuğu varken seninle konuşur mu

Elizabeth_16 kendini hicccc kandırma sen şuan koçanı aldatiyorsun. Adam sesini duymadan yapamıyorum senden hoşlanıyorum dediği halde adamla konuşmaya devam ediyorsun. Seninde hoşuna gidiyor konuşmaları falan . Kendini kandirmaktan başka bişey yapmıyorsun suan

Elizabeth_16 Yaptığınız bence yanlış. Ama bu gibi bu durumlarda Müge anlını bir konuşması gelir hep aklıma. Kadınlar evde değer görmezler sevgi görmezler ilgi zaten yok. Sonra dısarda bir başkasının ona biraz kibar davranması hoşuna gider ve maalesef yanlış şeyle yapabilirler. Böyle birşeydi kendimce aklımda kaldığı kadarını yazdım. Gerçekten sizi iten eşinizin bu davranışları olabilir ama kesinlikle bi sebep bahane değil. Konuşmayı biran önce kesin başınıza bela bile olabilir

Elizabeth_16 peki senin eşin niye boyleki ben onu anlayamadım sizin aranızda büyük bı kopukluk olmuş ama nerde bence onu bulup çözün çocuk doğurdu diye adamin niye sevgisi azalsinki dahada değerlenir erkeklerin yanında kadınları cinsel yönden bişey hissetmiyorum diyorsada seni anne olarak görmüş olabilir ozaman bı cinsel terapi alın bence kavga başka insanlarla konuşarak kendinizi dahada çıkmaza sokarsiniz belki kocanda başka biseylerle ilgileniyordur bence sen oadami bırakta yanındakini didikle onun ilginsi nelere kaymış bakalım 😉

Elizabeth_16 ne diyorsunuz ya Allah aşkına ne abisi ne kardeşi kusura bakma da baban koydu anan mı doğurdu ? Aldatmayı masumlastirmaktan başka birşey yapmıyorsun . Kendi evliliğine ihanet ettigin gibi başkasının yuvasına da musallat olmuşsun . Adam zaten başlı başına şerefsiz de senin de ondan kalır yanın yok . Zaten sözde abi gibi gördüğün muhabbet kurduğun birine eşinle cinsel sorununuzdan nasıl bahsedebiliyorsun sen ? Kendini de buradakileri de aptal yerine koyma bence . Evli bir kadınsın sorunların varsa eşinle konuşup çözmeye çalışırsın cozemiyorsan da namusunla şerefinle ayrılır sonra ne halt yiyorsan yersin kimseyi yok abim gibi konuşuyorum yok bilmem ne ayağına aldatmaya hakkın yok hiçbir erkek ve hiçbir kadın ne olursa olsun aldatilmayi hak etmez. Kendi hayatin ile ilgili ne karar alırsın beni ilgilendirmez ama o adamdan uzak dur karısının ve çocuklarının ahi bu dünyada da öbür dünyada da yakani bırakmaz.He bu arada Allah korkusu olan evli kadınla fingirdemez ! O şahıs Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz gavatin teki . Bir de Allah’ı katmayin ahlaksızlığıniza .

Elizabeth_16 Sizin gibiler yüzünden evlilikler bitiyor allah hepinizi kahretsin bide aldatma yok diyo allah korkusu diyo ya aklım kaydı diyosun keske eşin öğrense boşasa seni allah akıl fikir versin

Elizabeth_16 Nasil yani otundatanistignz elin adamına esinzle.cinsel birliktelik yasayamadiginizi esinzin uzak durdgunu vs evinizin icinimi anlattinz?Ne cesaret konusmanizda yanlış ilgi gormuyosanz bosanirsinz snra naparsanz yaparsinz hem adamn evinde durup onun parasini yer icerken ona bunu uapmya hakkinz yok cok saygisizca sadece esinize degil kendinizede saygisizlk bu.
    Ayni seyi esinz yapsa serefsiz o bu diye post acardinz burda siz yapinca nekdrda masum anlatiyosunz.