• Muhabbet
  • yatak odası misafire verilir mi?

Benim eşim ne kendisi başkasının odasında yatar ve girer ne de yatmasına ve girmesine müsaade eder. Bir gün misafirliğe gittik, araba kullandığı için uykusu geldi. Ev 1+1 yatak odasında uyu dediler, yok dedi. Yere yorgan attırıp bir köşede biraz uyudu.

Bırak misafire vermeyi yatağınıza kimseyi oturtmayın bile. Bizde adettir kardeş bile gelse bırak yatmayı oturmaz yatağa. Uğursuzluk getirir. Valla ben gelen çiftlere kadın olana soruyorum tek yatak mı çift yatak mı diye ona göre bi tane yada iki tane koltuğu açıp yatırıyorum.

Çok saçma kanepeniz açılmıyordu yatak yapın şahsen ben asla vermem yatağımı gittiğim yerdede başkasının yatak odasında uyumak istemezdim

buzdankalpler eşiniz saçmalamış.hicbir açıdan uygun değil o oda sizin mahreminiz .

Okyanusunkalbi Sanırım haklısın iyi niyetimizden kaybediyoruz hep. Odayı ısrarla vericem derse gidip de yer gösterir burda yatın derse bi daha yanıma yatmasın.

buzdankalpler Yatacak kisi de yatmak istemez bence. Bizi bir kere rica et minnet zar zor yatirdilar. Uyuyamadim yemin ederim cok rahatsiz edici bi durum. Ne alaka benim milletin yataginda ne isim var diye dusundum sabaha kadar. Gereksiz..

buzdankalpler Yatak odası ne olursa olsun başkasıyla paylaşılmaz 🙅🏼‍♀️ mahremdir orası başkası verdiyse o onun sorunu siz asla paylaşmayın öyle şey mi olur ya eşiniz saçmalıyor.

buzdankalpler valla ben kayinvalidemle yaşıyorum. Eltilerim gorumcelerim çok gelir gider çocukları var bazen oğlumun besigine yatırmak istiyorlar çocukları uyuduğu zaman eğer evdeysem okey ama bir yere gidiyorsam mutlaka kilitliyorum odayı çünkü ben yokken neden girsinler yatağıma otursunlar ya da çocukları cekmecelerimi karıştırsın kayinvalidem bile aynı evde olmamıza rağmen sayılı girmiştir odama. Evdeyken bile kapısı hep kapalıdır sadece temizlik yapınca havalandırma için açarım. Bana göre orası banyo gibi nasıl ben banyodayken kapı kapalıdır kimse giremezse yatak odama da aynı şekilde kimseyi sokamam

Bibebekbianne Kayınvalidemin evinde de odam var yılda bir gidip uzun kaldığımız için. Orada misafir ağırlıyolar mı kim bilir. Mantıkları buysa ben artık orada da kalmam. Hem iyi niyetli olmak istedim ılımlı olmak istedim de artık bu akşam çığırımdan çıktım. Hala geçmedi sinirim.

buzdankalpler Ben asla izin vermem. Orası özel alan başkasının girip bizim yatağımızda yatması ne kadar saçma. Bence müsade etme

buzdankalpler tabikide kesinlikle verilmez ne saçma şey dinle alakası ne onuda anlayamadım ama dinde de yeri yok bunun asla polemiğe bile girilmez

Eskobar Bana kabul ettirmek için dini öne sürüyo ben de hiç duymadım öyle şey o kadar şey okuyoruz

buzdankalpler kesinlikle öyle olmaması gereken bir durum yani ora senin mahremiyetin yatak odan olması gerekenin dışında bı şey

Çok saolun hanımlar isyan bayrağını çekiyorum. Bu konuda nettim zaten ısrarla diretir geldiklerinde de burda yatın derse artık o saatten sonra tek başına yatsın orda

buzdankalpler Misafire yatak odası asıl misafir olduğu için verilmez. Misafirliğe gittiğim yerde de ev sahibinin yatak odasını hazırlamasını asla istemezdim, rahat da etmezdim. Sanki evlerine gelip rahatlarını bozuyormuş gibi. Yıllarca insanlar neden salon gibi oturma grubu olan odayı misafir odası yapıyor sadece çay içmek için mi? Yatılı geldiğinde de temiz ve içi rahat bir şekilde ağırlamak için. Zaten evlerinde yatak odaları var, rahat arayan evinde uyumalı. Misafiriniz kendisi yatak odasında rahat etmez bence eşinize izah edin. Değerli bir eşyanız kaybolsa ilk aklınıza gelecek kişi almamış olsa dahi onlar olur. Kimse böyle zan altında kalmak istemez.