berfooo eşimin ailesini öncesinde tanıyordum severimde ama evlendikten sonra kaynanam oğlum ben ne dersem yapar pozisyonuna girmeye çalıştığı zamanlar oluyo😅ama kocam her zaman beni dinliyo. Kayınpederim şeker gibi çok iyi anlaşıyoruz. Bide görümcem var oda benden önce evlenmişti. O kayınvalidesinden biraz çekiyo beni arayıp annem bişey yaparsa beni haberdar et sakın canını sıkma abimle mutlu ol der sürekli o yüzden pek sıkıntımız yok canım. Ben kayınvalidemi yemeklerde kocamı tahrik etme konusunda hep yanımda tutuyorum. Hep tarlı dille yaklaşıyorum. Kayınvalidem kocama benimşe ilgili kötü bişey dese bile kocam inanmaz yani o derece😅🔥

berfooo yatakta mutlu olursa bunu asla demez canım😅ailenle kocan arasında çok kalmamaya çalış ortayı bul. Ailenle olan ailende kocamla olan kocanda kalsın ortayı kocanla yatakta ailenlede konuşarak çözersin 🥰🔥👄👅

Nur-12345 bebeğim benim kayınbabamla arkadaş gibiyim kaynanam biraz otoritem sert bir mizacı var Biraz fazla çekiniyorum ondna açıkçası elim ayağıma dolanıyor o derece ama en az nişanlım kadar kayınbabamı seviyorum öz babamdan benim için bir farkı yok sevgiliyken de tanıyordum hepsiyle görüşmüştüm kayınbabamla da sürekli iletişim halindeydik

Nur-12345 hadi bakalım inşallah dediğin olur bebeğim bana şimdiden ailemi bana sakın kötüleme aranızda ne yaşanırsa yaşansın bana yansıtma diyor sürekli bende kızıyrpum senşn ailen sonuçta sana yansıtmayın kiminle konuşayım diye

berfooo ne sıkıntısı canım yaşamayız de geç hiç girme canım polemiğe😅sonrasında sen halledersin🔥🥰💋👄

Nur-12345 öyel söylüyorum da insanımız sonuçta yaşanadabilir arada kalmaktan fena korkuyor endişesi ondna benimkinin 🥰

berfooo canım kocan sana her anlamda daha çok muhtaç olduğu için sana toz kondurmuyo😅ailesi bişey dediğinde dokunmayın benim karıma diyip hemen yumuşatır ortamı 😅ki bende annesiyle ilgili hiç bişeyi söylemem ona bakmamla anlar yada direk kyınvalideme derim yani 😅

Nur-12345 inşallah bebeğim 🥰😘💋başaracağım kuzum bir de nasıl korunuyorsun. ? İlk gece nasıl korunucam

berfooo ahh korunmak😅 canım prezervatifle korunduk ilk gece ve biraz zaman sonra geri çekilme ve prezervatife devam😅içime hiç boşalmadı şuan çocuk düşünmüyoruz ama grup arkadaşlarım öyle güzel anlattı ki bayramda güzel bi birleşme ayarlıycam bize😅peşinede ertesi gün hapı😅 böyle korunmaya çalışıyoruz

Nur-12345 bebeğim prezervatif bana güvenli gelmiyor niye bilmyirojm ilk gece boşlasa sonra ertesi gün hapıyla kurtaramaz mıyız durumu ? Bende iki yıl istemiyorum

berfooo ilk gece boşalırsa ertesi gün hapı işe yarar heralde ama ilk akşamdan hemen olması için acele etme canım. Prezervatif tabiki tam koruma değil ama ilk zaman için gerekli bence 😅

berfooo önce beni büyüt bende senin bebeğinim de sonra birlikte yaparız de şimdiden hazırla eğer istemiyosan canım🔥😅

Nur-12345 anladım bebeğim ödleğin tekiyim zaten de o ilk gece naısl olur Allah bilir de 😂

Nur-12345 çok kez konuştuk sen karşıma o iş bende diyor gülüyor gırgıra alıyor mevzuyu kapatıyor

berfooo hiç korkma hemde hiç 😅bi kez o zevki taddın mı sürekli sen isteyeceksin🔥🔥🔥🔥👄

Nur-12345 o da öyle söylüyor 😍bakalım inşallaj öyle olur sen benim peşimde olacaksın bu sefer falan yapıyor 😂🔥

berfooo sakın taviz verme böyle konularada çok girip rekabet yapmayın tabiki canım senin tadını tadmayı çok istiyorum çok merak ediyorum ateşinle yanmak istiyorum bunlar kışkırtıcı sözler unutma😅👄