Nur-12345 bebeğim benim kayınbabamla arkadaş gibiyim kaynanam biraz otoritem sert bir mizacı var Biraz fazla çekiniyorum ondna açıkçası elim ayağıma dolanıyor o derece ama en az nişanlım kadar kayınbabamı seviyorum öz babamdan benim için bir farkı yok sevgiliyken de tanıyordum hepsiyle görüşmüştüm kayınbabamla da sürekli iletişim halindeydik
Seks
berfooo ne sıkıntısı canım yaşamayız de geç hiç girme canım polemiğe😅sonrasında sen halledersin🔥🥰💋👄
berfooo canım kocan sana her anlamda daha çok muhtaç olduğu için sana toz kondurmuyo😅ailesi bişey dediğinde dokunmayın benim karıma diyip hemen yumuşatır ortamı 😅ki bende annesiyle ilgili hiç bişeyi söylemem ona bakmamla anlar yada direk kyınvalideme derim yani 😅
berfooo 🔥mutlu edersen olur canım merak etme🥰👄
berfooo ahh korunmak😅 canım prezervatifle korunduk ilk gece ve biraz zaman sonra geri çekilme ve prezervatife devam😅içime hiç boşalmadı şuan çocuk düşünmüyoruz ama grup arkadaşlarım öyle güzel anlattı ki bayramda güzel bi birleşme ayarlıycam bize😅peşinede ertesi gün hapı😅 böyle korunmaya çalışıyoruz
berfooo ilk gece boşalırsa ertesi gün hapı işe yarar heralde ama ilk akşamdan hemen olması için acele etme canım. Prezervatif tabiki tam koruma değil ama ilk zaman için gerekli bence 😅
berfooo önce beni büyüt bende senin bebeğinim de sonra birlikte yaparız de şimdiden hazırla eğer istemiyosan canım🔥😅
berfooo hiç korkma hemde hiç 😅bi kez o zevki taddın mı sürekli sen isteyeceksin🔥🔥🔥🔥👄
berfooo sakın taviz verme böyle konularada çok girip rekabet yapmayın tabiki canım senin tadını tadmayı çok istiyorum çok merak ediyorum ateşinle yanmak istiyorum bunlar kışkırtıcı sözler unutma😅👄
berfooo tabiki canım 🔥🥰😅