Seks
berfooo ahh korunmak😅 canım prezervatifle korunduk ilk gece ve biraz zaman sonra geri çekilme ve prezervatife devam😅içime hiç boşalmadı şuan çocuk düşünmüyoruz ama grup arkadaşlarım öyle güzel anlattı ki bayramda güzel bi birleşme ayarlıycam bize😅peşinede ertesi gün hapı😅 böyle korunmaya çalışıyoruz
berfooo ilk gece boşalırsa ertesi gün hapı işe yarar heralde ama ilk akşamdan hemen olması için acele etme canım. Prezervatif tabiki tam koruma değil ama ilk zaman için gerekli bence 😅
berfooo önce beni büyüt bende senin bebeğinim de sonra birlikte yaparız de şimdiden hazırla eğer istemiyosan canım🔥😅
berfooo hiç korkma hemde hiç 😅bi kez o zevki taddın mı sürekli sen isteyeceksin🔥🔥🔥🔥👄
berfooo sakın taviz verme böyle konularada çok girip rekabet yapmayın tabiki canım senin tadını tadmayı çok istiyorum çok merak ediyorum ateşinle yanmak istiyorum bunlar kışkırtıcı sözler unutma😅👄
berfooo tabiki canım 🔥🥰😅
berfooo sen bide o zamanı gör🔥🔥🔥🔥🔥👄
berfooo 😂😂🔥bekle canım azkaldı🔥😅
berfooo ben keşke bu zamanda evlenseydim diyenlerdenim canım şahane mis gibi nikah. Sonra evine hiç zahmet yok yorgunluk yok misafir yok👌Mis gibi bizim nikah düğünde kıyıldı sabahltan başlıyo hazırlık akşam 8 de düğün gece 12 düğün bitti. Otele geçemiz 1 buçuğu buldu ölmüştük 😅eşim yarım saatte gelinliğimi çıkardı kaç kişiyle sarılıp öpüştük inan bilmiyorum ki bunu hiç sevmem kendimi direk duşa attım sonra eşim girdi. Sabaha kdar nasıl uyuduk hatırlamıyorum 😅 sabahında misafirlerimizi yolcu ettik ve balayı için arabyla bodruma 8 buçuk saatte o sürmüştü 😅biz yine duş al yat 😅 3. Günğ zor geldik kendimize
berfooo bence bu sizin için fırsat😅