Pentinin en güzel südyenleri lotuslar o kadar hafif ve güzeller ki hele yazın

Sadece geceliklerde değil prezervatif ve kaygınlaştırıcılarda güzel indirime girmiş🔥🔥

Deletedmom3 suskun ismiyle gelen şahıs bayanmis ya kadini askıya almışlar happy kidsten yazdı kendisi sana iletmemi istedi bayan oldugumu söyle beni yanlış bilmesin dedi

berfooo şuan konuşuyoruz ama o kadar sakin anlayışlıki tüm sinirim gitti

berfooo 😂😂küllerimizde doğarız canım sıkıntı yok😂😂👄💋

Cansumm canım aslında vardı ama o kadar saçma paylaşımlar vardı ki özellikle şu süreçte yok ekmek yapmalar yemek sofları diyetler gına geldi dondurdum eşimin hesabına ortak ortak oldum😂tekrar açarsam veririö hesabımı takipleşiriz🥰💋

Deletedmom3 aynen canım saçma salak insanlar yüzünden 👅geldik resmen😂😂🥰💋

Eşimle bugün sohbet ediyoruz bana soruyo bi kaç gündür sende bir şeyler var ama çözemiyorum diyo😅 neden öyle düşündün diye sordum bilmiyorum ama durgunlaştın sanki diyo😅 bi kaç gündür çalışıyo diye tahrik etmedim aslında dolaylı yollarla onu anlatmaya çalışıyor 😂sana öyle gelmiş demek ki canım dedim. Kocaman sarıldı ama bildiğiniz kocaman hissedersiniz ya bazen öyle seni içme yerleştirip hiç çıkarmak istemiyorum öylece kal orda hep benimle ol istiyorum dedi 😅bende kocaman yanağından öptüm 💋 sadece bu kadar ama. Aslında benim olanın bayrama güzel bi ilişki yaşamak o yüzden kendimi biraz özletmek istedim. Gerçektende bazen hiç bir şey yapmadan ondan bi adım beklemek gerekiyomuş😅 neyseki benim ki o adımı güzel attı 😅yaşayarak daha çok şey öğrenicez kızlar🔥🥰💋👄💄