suskun-1 evet açıklama getirilsin şart oldu. 2 gündür oökaar hesap açılıp dalga geçildiki
Seks
Deletedmom3 suskun ismiyle gelen şahıs bayanmis ya kadini askıya almışlar happy kidsten yazdı kendisi sana iletmemi istedi bayan oldugumu söyle beni yanlış bilmesin dedi
Buralar sessiz kalmış 🤔
Deletedmom3 aynen canım enerjimize noldu😅🔥
berfooo 😂😂küllerimizde doğarız canım sıkıntı yok😂😂👄💋
Nur-12345 nazar ettiler 🤣👅 göze geldik.
Cansumm canım aslında vardı ama o kadar saçma paylaşımlar vardı ki özellikle şu süreçte yok ekmek yapmalar yemek sofları diyetler gına geldi dondurdum eşimin hesabına ortak ortak oldum😂tekrar açarsam veririö hesabımı takipleşiriz🥰💋
Deletedmom3 aynen canım saçma salak insanlar yüzünden 👅geldik resmen😂😂🥰💋
Eşimle bugün sohbet ediyoruz bana soruyo bi kaç gündür sende bir şeyler var ama çözemiyorum diyo😅 neden öyle düşündün diye sordum bilmiyorum ama durgunlaştın sanki diyo😅 bi kaç gündür çalışıyo diye tahrik etmedim aslında dolaylı yollarla onu anlatmaya çalışıyor 😂sana öyle gelmiş demek ki canım dedim. Kocaman sarıldı ama bildiğiniz kocaman hissedersiniz ya bazen öyle seni içme yerleştirip hiç çıkarmak istemiyorum öylece kal orda hep benimle ol istiyorum dedi 😅bende kocaman yanağından öptüm 💋 sadece bu kadar ama. Aslında benim olanın bayrama güzel bi ilişki yaşamak o yüzden kendimi biraz özletmek istedim. Gerçektende bazen hiç bir şey yapmadan ondan bi adım beklemek gerekiyomuş😅 neyseki benim ki o adımı güzel attı 😅yaşayarak daha çok şey öğrenicez kızlar🔥🥰💋👄💄
Cnnknnn 😅😅🔥 misafirlikte olanlar unutulmuyo tabi😅
Cnnknnn masa altı tahriklerden çok çekiyo eşlerimiz galiba😂😅🔥
berfooo tabiki doğarız canım🤗kadınız biz büyük düşünün🥰🔥👄💄💋
Cnnknnn harika 🙌🙌 🎃🎃
Deletedmom3 biz anılara ara verdik sanki artık gerçeklerle gidiyoruz canım😅