denizmzhrogl A.selam
Seks
Deletedmom3 naber
denizmzhrogl iyilik güzellik senden ne haber?
Deletedmom3 iyi bende ne olsun işte
Buranın sohbette baya iyi yalnız ya
denizmzhrogl kadınsal muhabbet,tecrübeler,birbirinden birşeyler öğrenmek iyi oluyor. Akıl akıldan üstündür
SSelinn tesekkur ederim canim😁
Deletedmom3 evet 6yildir hic agzima almadim🤣🤣🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣vay canına siz naipyonuz kiz🤣🤣😂😂 iloliskide orgazm bide bakiyosun olamiyom ben
Deletedmom3 evdede cok olmuyoki kocis😑dukkanda calisiyor öylen yemege geliyo akşam yemeyine geliyo 15-20dkkaligina bide gece 1-2gibi geliyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Meleyke97 bazen öğlen falan sıkıştır 😎♥️
Elif987 benim eşimde bazen öyle oluyor özellikle uzun sürdüğü zaman. Her zaman öyle üst üste yapmayız biz. Genelde film izlerken olur. 2 kere falan üst üste. Sabah akşam bazen üst üste olur. Ama kısa saat aralığında normal zamanda yapmayız üst üste. Eşim çok efor sarfedince halsiz oluyor.
Deletedmom3 sorun benim eşimde sanıyordum 🙈 hatta yedirip icirsem diye bile düşündüm 😄
Elif987 evet yiyip içince olur. Ama bence gerek yok benim için yeterli 👄👄 tek olsun ateşli olsun ☄☄ bazen hergün üst üste de oluyor zaten. Ne zaman içimizden gelirse o zaman 🙌
Deletedmom3 deniycem 😍 tesekkurler canisi
Elif987 kaç yaşında canım eşin
Deletedmom3 biz dışarıda ya da misafirlikteysek kayın validem ya da annede tek sefer onun dışında evde tek sefer çok olmadı😅bi daha bi daha mutlaka oluyo😅🔥🔥🔥
Elif987 beslenmesine dikkat et canım biraz enerji veren takviye ver harnup ya da keçi boynuzu takviyesi yap🔥🔥🔥🔥🔥