Elif987 Nur-12345 benim eşim seksten sonra çok yoruluyor elini kaldırmaya hali kalmıyor resmen bu yüzden dinlenip ikinci üçüncü yapamıyoruz hic.bu durum normal mi sence canim
Deletedmom3 Elif987 benim eşimde bazen öyle oluyor özellikle uzun sürdüğü zaman. Her zaman öyle üst üste yapmayız biz. Genelde film izlerken olur. 2 kere falan üst üste. Sabah akşam bazen üst üste olur. Ama kısa saat aralığında normal zamanda yapmayız üst üste. Eşim çok efor sarfedince halsiz oluyor.
Nur-12345 Deletedmom3 biz dışarıda ya da misafirlikteysek kayın validem ya da annede tek sefer onun dışında evde tek sefer çok olmadı😅bi daha bi daha mutlaka oluyo😅🔥🔥🔥
Deletedmom3 Elif987 evet yiyip içince olur. Ama bence gerek yok benim için yeterli 👄👄 tek olsun ateşli olsun ☄☄ bazen hergün üst üste de oluyor zaten. Ne zaman içimizden gelirse o zaman 🙌
Deletedmom3 Nur-12345 tabi yeni evli tezesiniz 🤣 yeni evliyken bizde öyleydik. 4 kere yaptığımız gün oldu. Hatta büyük kızıma o gün hamile kaldım eminim 🎃
Nur-12345 Elif987 beslenmesine dikkat et canım biraz enerji veren takviye ver harnup ya da keçi boynuzu takviyesi yap🔥🔥🔥🔥🔥
Nur-12345 Deletedmom3 yemeklerine katarsın canım😅ben pekmezi keklerin helvaların bazende kahvenin içine koyup veriyorum güç olsun diye🔥🔥🔥😅
Deletedmom3 Meleyke97 kafan rahat olacak ve ön sevişme uzun olacak. O zaman daha rahat orgazm olursun
Deletedmom3 Meleyke97 kiz ne utanacak adamı uçur , valla adam poponda dolaşacak bundan sonra 🤣 unutma alışana kadar hepsini alma,öğürürsen utanırsın. Gırtlağına doğru ilerleyen zamanda profesyonelleşince yaparsun
Meleyke97 Deletedmom3 ayyy gaz veriyon ya😂😂😂 peki ya nasil teklif ede bilirim? Çünki sinirlenir falan diye dusunuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom3 Meleyke97 niye sinirlensin sanmiyorum. Sevişirken konuşurmusunuz hiç? Kulağına seni uçuracağım deyip aşşağı yönelebilirsin. Bence hoşuna gidecek