Sbl2311 bak canım aradığında biraz şehvetli konuş buluşmalarda biraz seksi ve dekokte giyin hemen tav😅
Seks
Sbl2311 telefonda dillendiriyosa demektir
Sbl2311 hiç kendini harcama canım o zaman bırak o yansın senin için☺️Senin kıymetinibilecek çok kişi vardır
Sbl2311 ama yok ben onsuz yapamam dersen iş yine sana düşüyo 😅 kışkırt onu perişan et😅
Sbl2311 telefonda ki aslanı çıkar dışarı hissetir bunu ona sonra ikinizde öutlu olursunuz😅
Mesela ben eşimsiz en fazla 2 gün kalırım. Bazen her gün bazen 2. Gün arayla mutlaka birlikte olurum. İş yerine gittiğinde arar tahrik edici bi cümle kullanırım. Kısacası peşini hiçbırakmam. Bi süre sonra alışıyolar ve bizsiz hiç yapamıyolar☺️😅
Sevginin olduğu yerde erkek kadınını her zaman mutlu edeer. İşin içinde bide seks varsa ve sen onu çok mutlu ediyosan ağzından çıkacak söze bakar. Yatakta nekadar mutlu edersen onu o kadar mutlu olursun😅bu karşılıklı tabi. Sadece onların ihtiyacı değil bizim ihtiyaçlarımızda önemli. Senin ne istediğini anlayabiliyorlar alıştıktan sonra ve onlarda seni mutlu etmenin yollarını arıyorlar. Sen değerini asla kaybetme 🥰
Deletedmom3 ben asla paylaşamam imkansız..
Deleted2 bildiğin orgazm uçuş modu ☄
Deleted2 evet onu manüel olarak yapınca fışkırıyor 🙈 önemli olan noktayı bulmak. Noktayı bulunca uyarınca fışkırıyır
Deletedmom3 kendimde yapıyorum bazen hiç olmadı
Deleted2 googleden bakabilirsin klitoris yazıp. O nokta el ile uyarılınca oluyor genelde
Deleted2 aynen canım 😅2 günde özlem tavan oluyo bizde😅
Deleted2 canım bunu elinle deneyerek bula bilirsin ya da eşinden bulmasını isteye bilirsin ki bu daha zevkli😅🥰
Deletedmom3 bu hazzın tadı başka tabi🔥
Deleted2 paylaşmak söz konusu bile olamaz 🤦🏻♀️ bu paylaşılır mı hiç🚫
Bayanozenn belki ona fikir olur diye sende anlamadın mı 😂
My_LiFe anlamadı😅
My_LiFe 🤣🤣🤣 millet ayda yılda bir yapıyor. Ateşlileri görüncede kızıyorlar
Deletedmom3 güzel örnek oluyoruz bence😅değerimizi bilsinler canım🔥