Kızlar sözde bu gece ara verecektim ama konuştukça yavaştan eşime yaklaşmaya başlıycam🔥🔥😅

Deletedmom3 ben 2 yıllık evliyim bikere bile yapamaafm ya onu eşimide çok istekli biri aslında ama ereksiyon problemi var aslında yapabilsem iyi olurda bikaçkez yeltendim ama yapamadm yapamıyorum

Kizlar size bi sorum olucak ilk iliskide kesin kanama oluyormu benim sevgilim kafayi takmis kanicak diyor kac kere anlatim kanamak zorunda degil diye ama o ila kanicak diyor💜

Lalderiin kendisi bir yere yorum yapmış. Sütyen demek aklına gelmemiş, kadınların taktiği şey varya,adini unuttum o, yazmış. O sebeple söyledim canim.

SSelinn kızlık zarı esnek ise kanama olmuyor. Esnek değilsede öyle oluk oluk kan akmıyor tabiki lekeleme gibi kanama.

BeenNurhayat onu yap ereksiyon sıkıntısı kalmaz 🤣🤣 ilk başta miden bulanabilir öğütebilirsin ama alışıyorsun. Eğer eşin istiyorsa denemelisin

SSelinn herkes nedense bekarete çok takiyor ya, hayır illa kanama olmuyor bende kanama oldu bazı kadınlarda kanama olmayabiliyor

Kızlar muhteşemsiniz insanın tekrardan ilişkiye girmek istiyor utanarak söylüyorum sizin mesajınızdan sonra ilişkiye girdim eşimle muhteşemdi sizden öğrenecem çok şeyler var daha ben 2 ay oldu evleneli iliklerime kadar hissettim böyle devam ama hala adet olamadım 7 gün gecti üstünden

User123 korkmuyorsan hamile olabilirsin. Test yapma zamanım gelmiş. Hadi hayırlısı