User123 korkmuyorsan hamile olabilirsin. Test yapma zamanım gelmiş. Hadi hayırlısı

Bişi daha soracam ilişkiden sonra eşiniz içine boşaldığı zaman ilişkiden sonra Bi 20 dakika yatıyoruz ama boşaldığı zaman akıyor yattımız halde neden akıyor

Deletedmom3 test yaptıgım zaman pozitif çıkıyor ama kan testi yapıldığı zaman da negatif çıktı da yeni gittim hastaneye ilaç verdi hasta olmam için onu kullanmaya bailayacam tekrardan heralde kan alınacak ilacı da kullansam mı kullanmasa mı bilemedim sizce napayım verdiği ilacı kullanmalıyım

User123 tabiki fazlası akar canim. Giden gider yumurtayı döller. Ya normal bir durum.

User123 doktorunuz ne derse onu yapın. Kanda çıkmadıysa gebelik yoktur.

Evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanıyordum evlendikten sonra da devam ettim 1 kutusunu kullandım sonra bıraktım acaba doğum kontrol hapı hamileliği etkiler mi hamile kalamam heralde öyle söylendi ama şimdi diyeceksiniz burası sex ile ilgili sadece bilgi almak istedim

Deletedmom3 hayır doktor bişi söylemedi ama ben evde 5.6 kez test yaptım hepsi pozitif çıktı acaba testlerde mi yanıltıyor

User123 benim 3 çocuğum var ve hep doğum kontrol hapı ile korundum yıllarca. Bıraktım en fazla 2 yada 3 ay sonra hamile kaldım. Alakası yok doğum kontrol hapı ile

User123 siz 1 hafta bekleyip,başka hastanede tekrar kan verin . Ultrason girdiniz mi hiç??

Deletedmom3 gebelik testi aldım eczaneden normal test olması lazımdı heralde eğer böyle giderse olmasam tekrardan yapacam ama bu seferde yine aynısı çıkarsa doktora gittim zamanda negatif çıkarsa diye korkuyorum ama istiyorum da bakalım

Deletedmom3 evet girdim orda da bişi yoktu evde yaptıgım testler mi acaba yanıltıyor olabilir mi

User123 yani idrar testi sürekli pozitif çıkıp kanda çıkmıyorsa farklı bir durum var demektir. Farkli test markası ile tekrar test yaptınızmı? Farkli testte deneyin aynı marka olmasın

User123 yani hani idrar testi yaptınız eczaneden aldınız ,atıyorum x marka adı. 2. Kez başka bir marka adı olan test alıp yapın. Farkli idrar testi markası olsun yani. Umarim anlatabildim

User123 şöyle bir durum var. Doktorunuz kan testini bir kaç gün sonra siz hap kullanmadan tekrar etmesi gerekirdi. Çünkü kanda bthcg oranı yani hamilelik hormonu her gün 1.5 kat artar. Ve bu durumda 2 yada 3 günde bir kan testi yenilenir. Geç döllenme olabilir. Ultrasonda kese geç görülebilir. Hatta vajinal bakmadıysa belkide kese görünmez. Siz başka bir doktora gitme imkanınız varsa gidin bence.

Bu uygulamayi telefonuma indirip bu qrupla taniştigim için mutluyum şuan🥰😊