Zelihaaaa Nur-12345 kız mecbur kalıyorsun bende alışmıştım enfazla sizin gibi 2 gün ama ne yapım mecburiyetten 😔😔😅
Zelihaaaa Nur-12345 ilişkiye girmedik amaaa ben kendimi asla bırakmadım çocuk doğurdum aman yatim aman bakımmış asla dedmedim kendimi salmadım hergün geceliğimi giydim duşumu aldım yatağa öyle girdim ben pek mutlu olmadım lohusalıkta ama eşimi de ihmal etmedim anladınız siz 🤣🙈
Nur-12345 Zelihaaaa normal doğum olursa mutlu olmamak normal canım zaten😅ama sevişmeden uyuyamam uyutmamda🔥hem daha yeniyim ben hızlı hareket olmadıktan sonra bişey olmaz. Şuan mahrum kalamam😅😅🔥🔥
Zelihaaaa Nur-12345 kız sakın haaaa yavaş haraket diye bişeymi var ilişkiye giremezsiniz dikişlerin patlar haaaa hem hastanede tekrar yapıyorlarmış ama acıyormuş sakın haaa😅
Nur-12345 Birde kızlar birşey daha Sorucam akıntım çok değil ama var bazen o akıntıyı hissediyorum ve direk ilişkiye girmek istiyorum 2 gündür böyle bu sizde de oldumu böyle bi istek🙄
ELsaa Nur-12345 Kuzum hamilelikte kimisi çok istekli olur kimisi aşırı isteksiz bende çok istekliydim
Nur-12345 Zelihaaaa doğum sonrası değil canım şimdi😅😂 doğumdan sonra bende dayanamam o acıya ama isterim 😅🔥 oral yaparım yinede bırakmam🔥🔥😅