Nur-12345 kız sakın haaaa yavaş haraket diye bişeymi var ilişkiye giremezsiniz dikişlerin patlar haaaa hem hastanede tekrar yapıyorlarmış ama acıyormuş sakın haaa😅

Zelihaaaa doğum sonrası değil canım şimdi😅😂 doğumdan sonra bende dayanamam o acıya ama isterim 😅🔥 oral yaparım yinede bırakmam🔥🔥😅

Nur-12345 Kuzum hamilelikte kimisi çok istekli olur kimisi aşırı isteksiz bende çok istekliydim

ELsaa ben doğuştan istekli olanlardanım canım galiba😅🔥🌸

Nur-12345 Ne güzel işte hormonlar yükseldikçe dahada artar tersi olmasında 😁

ELsaa kız anlatılmazki🔥🔥 şimdi Google yaz makaleler bulursun onları oku

ELsaa anlıyorum seni bi kere daha dene boğulcakmış gibi düşünme anı yaşa zevklen bide miden bulancak gibi düşünmü herşey kafada başlıyor bide bastıra bastıra em 😂😂😂 arada dişle ama şiddetli ısırma canı yananilir 😂😂 bide arada dil at 😂😂 o kadar kız utandım ilk defa anlatıyorum birine öyle işte dene varya bana teşekkür etçen hem sen hem eşin mutlu olcaksınıııııız 🙈🥰

Zelihaaaa Zevk alıyorum ama ileriye gidemiyorum ya öğürürsem diye bende utandım bak şimdi 🤣
              ileri gidenler nasl öğürmüyorsunuz anlatın hele🤣

ELsaa kız diyom ya işte öyle düşünme böğürceğini anı yaşa bak nasıl oluyor sen böğürüyosun o senin elinde yoksa böğürmek istemesen yapmasın galiba biraz da utanıyosun ondan oluyor utanma eşinden olur zamanla bende ilk böğürüyordum bide utanıyordum sonrada kim tutar beni 😅

Zelihaaaa aslında kötü kalpli veya çirkin bir kadın olduğumu düşünmüyorum. ama bir türlü çıkmıyor karşıma tam da evet bu dediklerim sonradan pürüz çıkarıyor. duygusal biriyim çok severim, yoğun yaşarım ama çıkmıyor işte.. sırf öylesine de hayatıma kimseyi dokundurmak istemiyorum. hem daha az kaldi okul bitsin iş bulmam gerekecek :)
                berfooo

ELsaa keşke olsaydı.. :) benim tek evlenirim dediğim adam zaten evlenmiş. ben ilişkinin 4. ayı gibiydi öğrendim. bir fotoğrafla. bunu görünce yüzünün halini görmek ve tabii ki “neden?” diye sormaya gittim 1 saatliğine başka şehirden İstanbul’a. Niye geldiğimi bilmiyordu durup dururken özledim sanıyodu. Çatırt diye koydum önüne alyanslı fotoğrafını. arabanın içinde müthiş bir sessizlik oldu. ama kafamın içi kaynar su.

Ve hayatıma iki adam girdi ikisi de evli kişilermiş. Aptal yerine konmuş gibi hissettim çok uzun süre hâlâ öyle. Belki linç edenler olacaktır fakat bekar sandığım, sevdiğim adam evliymiş. kendime hâlâ geldim sayılmaz. içimde nefret de kin de yok. karısına yapsın açıklamasını bir an bile hissetsem def ederdim hayatımdan. iğrenirim yahu bir kere.

aslinda ben hayatta boyle bir soru sormam cevabını bile bilmek istemezdim. Zaten evli ise karsimdaki onun evliliğini bitirecek olan kisi ben degilim. Zaten benle konuşuyor yahut ilgi duyuyorsa x kisiside olabilirdi bu. Onun evliligi coktan bitmis demektir. Düşünmesi gereken de ben değilimdir. Ben her insan gibi tabii ki de bana iyi gelen bir sey var ise yapacağımdır. Bu kadar ama… kalan kısmı karşı tarafı bağlar.

Böyle kötü bir şans benimki. Çok seviyosun, sana seviyor gibi bakıyor. mutlu etmek için üzerine titriyosun, bambaşka bir hayatınız oluyor; bir gün bir fotoğraf görüyorsunuz, dünyanız başınıza yıkılıyor.

Zaten kaldı ki bu insan hayatımın en zor döneminde karşıma çıktı.. Okula gidemiyorum, ailemle sorunlar, sağlık sorunlarım, kimsesizlik.. tüm bunların içinde girip omzuma koca bir yük bırakmış meğersem.
                  Ben, beni tanıysam bana kıymazdım. 22 yıllık hayatımda her anlamda görmedim pislik kalmadı. Ben gerçekten bana kıymazdım. Dürüstlüğün kölesiyim.. neysen o