Zelihaaaa normal doğum olursa mutlu olmamak normal canım zaten😅ama sevişmeden uyuyamam uyutmamda🔥hem daha yeniyim ben hızlı hareket olmadıktan sonra bişey olmaz. Şuan mahrum kalamam😅😅🔥🔥
Seks
Göğüslerim şişmeye başladı sanki ben bile bu halden tahrik oluyorum oda olacak😅😅🔥🔥🔥
Birde kızlar birşey daha Sorucam akıntım çok değil ama var bazen o akıntıyı hissediyorum ve direk ilişkiye girmek istiyorum 2 gündür böyle bu sizde de oldumu böyle bi istek🙄
Nur-12345 kız sakın haaaa yavaş haraket diye bişeymi var ilişkiye giremezsiniz dikişlerin patlar haaaa hem hastanede tekrar yapıyorlarmış ama acıyormuş sakın haaa😅
Zelihaaaa doğum sonrası değil canım şimdi😅😂 doğumdan sonra bende dayanamam o acıya ama isterim 😅🔥 oral yaparım yinede bırakmam🔥🔥😅
Nur-12345 ayneeeen öyle eşini bırakma oral yap 🙈😂😂😂
ELsaa ben doğuştan istekli olanlardanım canım galiba😅🔥🌸
Zelihaaaa bırakılır mı canım hiç🔥🔥🔥🔥
ELsaa tabikine bırakırmıyım 😅😅
ELsaa kız anlatılmazki🔥🔥 şimdi Google yaz makaleler bulursun onları oku
ELsaa sen hiç denedinmi yaptınmı?
- Düzenlendi
ELsaa anlıyorum seni bi kere daha dene boğulcakmış gibi düşünme anı yaşa zevklen bide miden bulancak gibi düşünmü herşey kafada başlıyor bide bastıra bastıra em 😂😂😂 arada dişle ama şiddetli ısırma canı yananilir 😂😂 bide arada dil at 😂😂 o kadar kız utandım ilk defa anlatıyorum birine öyle işte dene varya bana teşekkür etçen hem sen hem eşin mutlu olcaksınıııııız 🙈🥰
ELsaa kız diyom ya işte öyle düşünme böğürceğini anı yaşa bak nasıl oluyor sen böğürüyosun o senin elinde yoksa böğürmek istemesen yapmasın galiba biraz da utanıyosun ondan oluyor utanma eşinden olur zamanla bende ilk böğürüyordum bide utanıyordum sonrada kim tutar beni 😅