minikhanim geçiyor canım hepsi geçiyor.. Bnmde cok sevdiğim bi erkek arkadaşım evli çıkmıştı hemde 2 çocuklu. Yıkılmıştım hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçti gitti şuan hatırladıkça gülüyorum nasıl da kandırılmışım diye 😁
Seks
Deleted2 ben gülemiyorum güzelim işte.. o kadar rezilliğin içinde beni bu duruma düşürmesi kabul edilebilir değil. Hayatımda boyunca yalnız ama dik duran bir kadın olarak butun dunyani bir adama açmak ama onun beni kullanması kabul edilebilir değil.. Her şeyi geçtim yaptığı rezilliği geçtim kendisini bu kadar seven birini bu seviyeye dusurmesi akil alir gibi degil.
evlilik konusunda evet cogu zaman seks ama benim butun gece uyumayip adamin yuzunu izledigim vakitler de oldu.. hani tecrubem yok bilemiyorum ama sıkılmazdım sanırım. evet zorluklar oluyor, evet anlasmazlik cikiyor. ama ben her konuda (sevgi ve seks hariç) min uzatmayan dert etmeyen tarafım. atıyorum şu adam sokakta yaşasa bir yolunu buluruz der yine elini tutardım. sevdiğim insan kapima gelse bes kurussuzum ben minik dese gram umrumda olmazdi. dedigim gibi evet ask karin doyurmayacak ama bir yol bulacak ben buna inandim hep.
Yeter ki beni sevsindi. Aileden de sevgi gormemis biri olarak bu benim icin cok onemli. Ne sorun olursa olsun bir yangina giriliyorsa iki kisi girilir.. sen yandiysan yolun sonunda o elini birakmis demektir.
Yasitlarimin aksine 0 gosteristen hoslaniyorum. Atiyorum dugun istemeyen bir insanim. sadelikten hoslaniyorum, evde neredeyse hiç esyasizliktan hozlaniyorum. ozgur olalim ayagimizi baglayan olmasin, sevelim yeter diyorum. seviyorsam eğer dünya bir yana o başka yana oluyor..Yine de kimseye yaranamiyorum goruyo musun :)
minikhanim şuan çok taze olduğu için gülemiyorsun ama İnan ki zamanla aşacaksın.. bende cok kandırıldım aldatıldım üzüldüm.. herşeye bodoslama Dalan bi kızdım içimden nasıl geldiyse öyle yaşadım .. gelişine.. ohooooo neler neler ama anlatmam burada. Ama insan bi süre sonra dinginleşiyor .. yani ister istemez.. ztn evlenince sorumlulukların artıyor kendine ayırdığın zaman bir miktar azalıyor eskisi gibi düşünmeye vaktin olmuyor geriye dönüp baktığında da sadece gülüyorsun
Deleted2 Bir gün ben de buraya evlendim yazarım belki :) doğru insanım hâlâ varsa tabii. Yorgun hissediyorum sanki içimde bir adama verebilecek duygum, hic biseyim kalmamis gibi
- Düzenlendi
minikhanim yaaa canım benim böyle konuşman için cok cok cok gençsin😁 daha okul bitecek iş hayatın başlayacak daha dur bakalım
Deleted2 işimi kurup kimseye muhtaç olmayayim da ilk yoluna koymam gereken bu ☺️
minikhanim Çok üzüldüm canım gerçekten çok üzüldü ama geçecek İnan ki geçecek ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama şuan çok taze gibi gözüküyor neler geçmiyor ki bu dünyada bu kadar sevgi doluyor elbet dengini bulacaksın umudunu yitirme
Kızlar hepinize bir şey danışmak istiyorum çünkü benim aklım artık kaldırmıyor
Kızlar size bişi danışmak istiyorum bu ovülasyon testi ne işe yarıyor ve içinde kaç adet var fiyatı nedir kullanan varsa söyleyebilir mi
Nur-12345 hamileliklerimde hep cinsel olarak daha fazla istemişimdir 😍
Erkek arkadaşımdan ayrılalı bir ay oldu öyle aşkından ölüyor falan değildim ama vicdan azabı çektim bıraktım diye ve şimdi öğrendim ki benleyken çok özür dileyerek söylüyorum kendi okulunun eskortuyla birlikteymiş kendimi ultra aptal hissediyorum ve bunun acısını ondan çıkartmak istiyorum normalde asla uğraşmam ama çok zoruma gitti ben ayrılırken çok üzüldüm onu üzdüm diye ama meğer beni aldatmış sizce ne yapmalıyım
Nur-12345 benim sezeryan olduğu için kanamam 20 günde kesiliyor canım. Sonra abdest alıp normal hayatımıza devam ediyoruz. 20 gün kendimizi rahatlatacak şeyler yapıyoruz birbirimize 🤗 zaten o bebeğin varlığı bambaşka boyuta sokuyor insanı. İlişkiyi beklemek ayrı bir heyecan ve doping katıyor. Hep neler yapacağımızı söyleyip kudurtuyoruz birbirimizi 😁
Ariel22 kesinlikle hiç bişey yapma. kotuluk eden kotuluk bulacaktir o zincirlemeye girme. kurtuldugun için dans et hatta. karaktersiz insan.
aptal yerine konma hissini benden baskasi daha cok tatmamistir seni cok iyi anliyorum. sakin kal.. akışa bırak
herkese merhaba kızlar ben buraya yeni katılıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim🤗 eşimle ilişki yapmak istiyorum ama onu nasıl rahatlata bilirim? istiyorumki ondanda sesler çıksın🔥Hep ben ses çıkarıyorum o çıkarmıyor😅 bana hangi pozisyonlar öneriyorsunuz? Bu konuda açık bir şekilde yazın.✨💙
angel12345 kız yukarda ki yazışmaların hepsini oku 🔥🔥 ben zaten büssürü şey yazdım 😅
Zelihaaaa canısı başka vakit olur mu? Bu akşam başlıycam ilişkiye o yüzden😁🔥
Zelihaaaa bana nasıl bir pozisyon öneriyorsun cnm?) Açıkca yaz ama çabuk bu akşam bide yarın yapacam ilişkiyi. Hemde eşim diyor ki beni rahatlat. Bende bilmiyorum o yüzden sordum sizlere😞💕
angel12345 oral yap canım direk rahatlar🔥🔥🔥