Manolita evet ben kulandım ama zaten büssürü doktorlar hep yiybildğiniz kremleri yada herhangi bişeyi vucudunuza sürün diyo yani yiyemediğiniz şeyleri vucudunuza sürmeyin diyorlar sonuçta ne süreseniz derinize işliyor vucuda giriyo yani ama ne yazıkki günümüzde pek uyamıyoruz ben dahil 🤦🏻‍♀️😂deşik değişik şeyleri denemeyi çok seviyorum öyle işte 💋

Lalderiin nasıl ya ciddi misin şaka gibi 😅 bekaret kaybetmeden nasıl hamile kalınıyormuş ya şaşırdım 😅😅

Lalderiin Gunay987 cok şaşırdım hiç bilmiyordum hehe sanki bir yaş daha büyümüş gibi hissediyorum çünkü şimdiye kadar bekaret kaybetmeden hamile kalınmaz gibi söylentiler vardı yanı kime sorsan herkes öyle diyordu bende böyle biliyordum internette araştırdım…. OLAMAAAZZZ😅😅😅

Manolita hindistan cevizi yağı var hem yeniliyor hemde istediğin bölgeye sürebiliyorsun valla markasını hatırlamıyorum ama zaten sade hindistan cevizi yağı olduktan sonra aynı bütün markalar olur bide ben ERO MAX adında bi ürünü kulandım masaj yağıydı ben çikolata aromalısını kullandım yenilebiliyordu valla tadı hala damağımda 🤪

Ay kızlar programı indireli baya oldu da üye olmak şimdiye nasipmiş neler neler okudum Happy kids te bunlar konuşulsa topa tutarlar vallahi 😂

senabaykan1234 peride gibi. Orda da bebeğinizin doğum tarihini giriyorsunuz. Günlük gelişimi hakkında bilgi veriyor. Aynı zamanda forum da var. Happy mom oda gebelik platformu

Kızçelerrrr🤗haklısınız gerçekten sessiz kalmış grubumuz😅 nasılsınız neler yapıyorsunuz