Ay kızlar programı indireli baya oldu da üye olmak şimdiye nasipmiş neler neler okudum Happy kids te bunlar konuşulsa topa tutarlar vallahi 😂
Seks
Monalisa happykids uygulama mi holds bi internet sitesi mi bulamadim ya merak ettim
senabaykan1234 peride gibi. Orda da bebeğinizin doğum tarihini giriyorsunuz. Günlük gelişimi hakkında bilgi veriyor. Aynı zamanda forum da var. Happy mom oda gebelik platformu
Kızlar bu grup ne kadar sessiz bakıp bakıp duruyorum kimse yazmıyor nerelerdesiniz😅😅
senabaykan1234 aynen😊
Merhaba bişey sorabilir miyim
senabaykan1234
Aynenn 🥺❤️
Kızçelerrrr🤗haklısınız gerçekten sessiz kalmış grubumuz😅 nasılsınız neler yapıyorsunuz
Nur-12345 iyiyim hamdolsun biraz sıkılıyorum ya:) sen nasılsın napıyorsun hamileliğin nasıl gidiyor??
Paysel97 sorabilirsin canım cevabını bilen yazıyor ;)
senabaykan1234 niçin sıkılıyorsun canım🙃hamilelik gitmiyo 😬 çok bunalıyorum sürekli tansiyonum düşüyo😓 çocuk gibi ağlayasım geliyo ateş basıyo 😓😓😞😔 doktorum bunların hepsine normal diyo ve sinir oluyorum😔
Nur-12345 bilmiyorum ya😏
Merhaba bende geldim 😁😍
Minimini
Hoş geldiniz 🙆🏻♀️🥰
Bayanozenn Ben sana söyleyim mi kendiyle barışık insanlar yazar kadın yazmak istediği için yazar sen cinsellik kategorisine girip bunu okuyorsan sende okumak istemişsin demek ki canım.