Kızlar işte örnek ortada böyle biri olmamak için mutlu olup mutlu ediyoruz😅mutluluğu zirvede olan kimse böyle boş işerle uğraşmaz 🥰
Seks
Lalderiin neden desin sevdim evlendim bi de evladımız olucak en azından hayatı boş be gğnahlarla yaşamıyoruz canım helaliyle en temizden ysşıyoruz 30 yaşına kadar gelip sen gibi zina mı yapıyım hı?
senabaykan1234 canım bizim burda vurguladığımız yaş değil aslında sen bilinçli bir 20 yaşsın🌸 önemli olan bu🥰
Lalderiin arkadaşına da sor anan baban sordumu böyle şeyleri de 😅
Papatya49 benim zina yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun? Böyle konuş valla al günahlarımı oooooh yarasın su iç üstünede😂🙈
Papatya49 canım bizim sayafamızı daha fazla kurcalama başka sayfalara git 😅 bizim sevgimiz fazla gelebilir bünyene zarar🥰
Papatya49 sen nerde yaşıyorsun ?
- Düzenlendi
Nur-12345 bunların çocuklarına da üzülüyorum ben anne baba demeyi öğrenmeden helali haramı öğrencek çocuklar😂
Lalderiin gülmekten öldüm yaaa
senabaykan1234 ahahahh hep güleliim💕
Kızlarrrrrrrrr🤗🤗🤗 boşverin tartışmayı hadi bugün danss günü yapalımmm💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤗🤗 yemekler yensin ortalık toplansın eşiniz çayını yudumlarken hazırlıklar başlansın🎉🎊 ben küçük balkonuma mumlar yakıp hoş bir müzikle onu dansa davet edicem🤗🔥 🕯🕯🕯 mum olmayan loş ışıkla yapsın mutlaka beyaz ışığa karşıyız💡 mum olanlarda muma dikkat 🕯 çocuklu olanlar bebelerini uyutursa güzel olur eğer uyutamazlarsa 3-5 aralığında çocuğu olanlar olana onlarıda dahil edin 😅 babanızla evlendiğimde nasıl dans ettiğimizi göstereceğim diyim onuda kendinizide hazırlayın💃🏻 Şimdiden çok heyecanlandım 🤗 haydi kızlar kalkınnnnn🥰
Nur-12345 artık anneme yaparım ben evde😂😂🥰🥳
Hatta şarkılarımız
cem adrian 🎶 her şey seninle güzel
sertap erener 🎶iki gözüm seneler geçiyor
sezen aksu 🎶kutlama🎶🎶🎶
Zaten bugün evde annemin fantezi geceliklerini giydim ilk evlendiğinde giydiklerini ahahahahah sevgilime gönderdim🤩🤩
Lalderiin 😅😅😂😅canımmm tabi kaldır anneni ben annemede yapardım kalk oynayalım der oynatırdım😂 sabret en güzelleri gelecek sana da🥰sen o zaman yaparsın🥰
Nur-12345 ahahahahha annem de bizim kafadan zaten çok şanslıyım şükür❤️🙈 oynarız beraber annemle artık geceliklerimizi giyip ahahahha
Lalderiin aferin tatlım🥰 şimdiden başla fantezi önemli😅 gecelikte daha güzel tabi 😅şaşırdı mı nişanlın peki
Lalderiin annene söyle o zaman babana hazırlasın sen nişanlınla görüş 😅 🥰
Nur-12345 nişanlım değil abla sevgilim🤩 şaşırdı tabii ama çok beğendi alırım sana bunlardan dedi😂😂❤️
Nur-12345 annemle babam ayrı babam yurt dışında😊