Lalderiin gülmekten öldüm yaaa
Seks
senabaykan1234 ahahahh hep güleliim💕
Kızlarrrrrrrrr🤗🤗🤗 boşverin tartışmayı hadi bugün danss günü yapalımmm💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤗🤗 yemekler yensin ortalık toplansın eşiniz çayını yudumlarken hazırlıklar başlansın🎉🎊 ben küçük balkonuma mumlar yakıp hoş bir müzikle onu dansa davet edicem🤗🔥 🕯🕯🕯 mum olmayan loş ışıkla yapsın mutlaka beyaz ışığa karşıyız💡 mum olanlarda muma dikkat 🕯 çocuklu olanlar bebelerini uyutursa güzel olur eğer uyutamazlarsa 3-5 aralığında çocuğu olanlar olana onlarıda dahil edin 😅 babanızla evlendiğimde nasıl dans ettiğimizi göstereceğim diyim onuda kendinizide hazırlayın💃🏻 Şimdiden çok heyecanlandım 🤗 haydi kızlar kalkınnnnn🥰
Nur-12345 artık anneme yaparım ben evde😂😂🥰🥳
Hatta şarkılarımız
cem adrian 🎶 her şey seninle güzel
sertap erener 🎶iki gözüm seneler geçiyor
sezen aksu 🎶kutlama🎶🎶🎶
Zaten bugün evde annemin fantezi geceliklerini giydim ilk evlendiğinde giydiklerini ahahahahah sevgilime gönderdim🤩🤩
Lalderiin 😅😅😂😅canımmm tabi kaldır anneni ben annemede yapardım kalk oynayalım der oynatırdım😂 sabret en güzelleri gelecek sana da🥰sen o zaman yaparsın🥰
Nur-12345 ahahahahha annem de bizim kafadan zaten çok şanslıyım şükür❤️🙈 oynarız beraber annemle artık geceliklerimizi giyip ahahahha
Lalderiin aferin tatlım🥰 şimdiden başla fantezi önemli😅 gecelikte daha güzel tabi 😅şaşırdı mı nişanlın peki
Lalderiin annene söyle o zaman babana hazırlasın sen nişanlınla görüş 😅 🥰
Nur-12345 nişanlım değil abla sevgilim🤩 şaşırdı tabii ama çok beğendi alırım sana bunlardan dedi😂😂❤️
Nur-12345 annemle babam ayrı babam yurt dışında😊
Lalderiin kalıcı fotograf gönderme sakın tatlım 😅ben kocama bile kalıcı göndermiyorum ki her seferinde bakmasın benimle ilgilensin diye aklında bulunsun🥰alsın tabi sana her şey yakışır👌🥰
Lalderiin bbak bu kötü olmuş 😕bilemedim kusura bakma 🙏 hayırlısı artık canım🥰
Nur-12345 yok kalıcı göndermiyorum ilerde ne olup olmayacağı belli olmaz😊
Nur-12345 yok canım ne olucak🤩
Lalderiin aferin canım biliyosun bunu🥰ilerisi de öyle ama her zaman elinin altında olduğunu bilmesin sürekli merak etsin hayal etsin özlesin felsefe bu🎶🥰
Nur-12345 kesinlikleee her zaman her dediği olmaz zaten azıcık nazlıyım🙈
Nur-12345
super yaparım nişanlıma 💃🏻🔥
Kızlar kelepce ne diyorsunuz kullanan var mi nasıl sonuç aldınız bende denemek istiyorum da🔥😁