Popy_ karma bi cildim var,akneye meyilli ☺️
Güzellik rutinlerimiz
Mera3939 tam olarak hangi kremi kullanıyorsunuz
- Düzenlendi
Uykulupingue cilt tipin benimkinin tam tersi ama sürekli övülen markalar var sana göre ben yazıyim sen incele resim paylaşamadım ya
- Cerave akneye eğilim gösteren ciltlere özel temizleyici
- La locre posay yağlı cilt yüz temizleme Jeli
- Celenes( turuncu şişe) yüz temizleme Jeli
- licape çay ağacı özlü yüz temizleme Jeli
Özelikle ilk iki ye bakmanı tavsiye ederim 😊
Ya bari bana bi C vitaminli serum önerin. 😅 içime bakım şeysi düşürdünüz
aykirikadin aslında baya rutinim vardı ama gebeliğimde vücudumda hassaslaşma oldu o yüzden herşeyi bırakmak zorunda kaldım şuan bebeğim 3 aylık tek yaptığım yüzümü neutrogena gel wash ile yıkıyorum diş fırçalama dedorant akşam yatmadan bebe yağıyla vücuduma masaj yapıyorum o kadar ama gelde ayna önüne bak dolu ama zamanım yok herşey için bi kremim ve bi yağım vardır sağolsun eşimde aldıkça alıyor (ben bi foto atıyorum tüm setini alıp geliyor 🙃)
Annesivekizi bioderma atoderm
Sept yaa çok güzel harika 🤩
aykirikadin Valla ne bileyim burada okuduğum bazi kişilere imreniyorum aslında bazen yapasim geliyor sonra amaaan boşver diyorum 🤭😅
aykirikadin tabikide benim bakış açıma göre yoğun makyaj bakıma girmez. Yüzümüze hatta daha çok zararı var bence
Popy_ merhaba 🌺
Bir benim konuyuda el atın. Cildimi yağlı veya karma. Sinop yüz temizleme kullandım mesela tüm cilt tipine göre diye yazıyordu. Aşırı sivilce yaptı. Celenes mavi jel aldım. Yağlı ve karma diye geçiyordu turuncu ne için kullanıyorlar ? Arkadaşa turuncu demişsiniz. Oda bir işe yaramadı hatta sivilce yaptı.
Bir soru daha acaba ben cilt tipimi mi bilmiyorum. Bu cilt tipi nasıl öğrenilir ?
Farmasi çağ ağacı ürünleri iyi geliyor biraz sanki onun harici hangi ürünü kullansam elimde kaldı 😔
- Düzenlendi
YalanSevmemBilesiin merhaba 😊benim de tam bi bilgim yok ama ilgileniyorum sadece sinoz u duydum ama kötü yorum çok onda bide procsin marka da sıkıntılı
Celenes mavi şişe de uygun sana aslında yüzün hassas mı turuncu şişe c vitaminli diye geçiyor cilt tipini bulmak için bişey biliyorum yazmam uzun sürer resim paylaşmayı deneyim yapabilirsem
https://www.hizliresim.com/je7rah1 bunu dene yada yüzünü yıka Yarım saat bekle yanaklar kuru ve gergin alın Burun çene yağlı ise karma cildin hiçbişey yoksa normal yada komple gergin ve kuru ise kuru cilt kızarıklık kaşıntı yanma oluyorsa hassas cilt diyebilirim. Farmasi iyi geldiyse onunla devam et içerigini bilmiyorum ama yanlışım varsa @gshande 🤍yada @Rouge🤍 düzeltsin onlar benden daha tecrübeli 😊
Popy_ Verdiğim bu bilgiler bile çok güzel çok teşekkür ederim. 🙏
YalanSevmemBilesiin rica ederim 😊
aykirikadin Sabahları yüzümü yıkama köpüğünle yıkarım+ tonikle silerim+nemlendiririm.
.Aksamlarıda aynı şekilde tekrar ederim ek olarak gündüz makyaj yaptığım için köpük ardından yüz temizleme jeli kullanırım tamamen temizlendikten sonra nemlendirici serum+ bakım kremi.Haftada 1 peeling uygularım.Yine haftada 1 bazen pudra+gülsuyu bazende pirinç unu+gülsuyu uygularım yüz daha aydınlık oluyor renk eşitleniyor.Saçıma hafta 1 dax supergro kullanırım.Duştada saç kremi yerine argan veya keratinli maske uygularım.Sampuan olarak devamlı nem içerikli secmeye calisirim son zamanda “elseve hydra nem dolduran şampuan” favorim bitmeden stokladığım ürünlerden biri.saç kuruluğundan şikayetçi olanlar mutlaka denemeli derim.Duştan çıkmadan tum vucuduma bebe yagı surup su tutar çıkarım+sonrasında da ek olarak vucut losyonu mutlaka surerim+ vucut spreyi. 15 günde 1 eldiven ve patik şeklinde olan el+ayak nem maskesi uygularım.Her gece yatmadan vucudumu tekrar nemlendiririm,cildim çok kuru oldugu için sürmeden rahat edemiyorum. Bunun dısinda parfum cok severim sabah yuzumu yikar odaya geri geldigimde parfum sıkar sonra giderim mutfaga😁 isyerinde masada durur gun ici devamlı kullanırım guzel koku alınca daha enerjik oluyorum😁 şuan aklıma gelenler bunlar atladığım illaki vardır
Popy_ dediğini yaptım. 1 saat geçti hala gergin yüzüm ve hafif kaşıntı var 🙄 ama ben cildimi hep yağlı bilirdim normal zamanda dokunduğumda burun kenarlarım falan hep yağlıydı 🙄